Τα 10 «όχι» που θα πω το 2019

Όχι
Τη νέα χρονιά ή μάλλον, κάθε νέα χρονιά, θέτουμε υψηλούς στόχους. Να τι έχω σκεφτεί για φέτος!

Τι θα έλεγες, να ξεκινήσουμε με τα «όχι» που πρέπει να πούμε στη νέα χρονιά;

Όχι:

1. Όχι, δεν θα νιώσω τύψεις που άργησα λίγο να επιστρέψω σπίτι ή που πήγα βόλτα χωρίς τα παιδιά (ακόμα κι αν μιλάμε για βόλτα στο μάρκετ ή το κομμωτήριο)!

Το να απελευθερωθείς από τις μαμαδίστικες τύψεις σου, θα σου δώσει φτερά και θα σε κάνει καλύτερη μαμά!

2. Όχι, δεν θα πιέσω τον εαυτό μου να γίνω τέλεια.

Βασικά γιατί τέλεια δεν μπορείς να γίνεις και γιατί η διαδικασία αυτή από μόνη της θα σε εξουθενώσει αν όχι εξοντώσει. Κάνε το καλύτερο που μπορείς, στο βαθμό που μπορείς, συνδυάζονται οικογένεια, καριέρα και προσωπική ισορροπία.

3. Όχι, δεν θα αποφύγω τη γυμναστική, την υγιεινή διατροφή και γενικά, ο,τιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει να διατηρήσω το βάρος μου.

Δεν μιλάμε για κιλά, αλλά είναι βασικό να προσέχουμε τον εαυτό μας.

4. Όταν λέμε γυμναστική, μπορείς απλά να περπατήσεις μέχρι το μετρό ή να μην καλέσεις το ασανσέρ για να φτάσεις στο δεύτερο όροφο.

Όταν λέμε υγιεινή διατροφή, εννοούμε να μην τρως μόνο fast food και έτοιμες κροκέτες ενώ μπορείς απλούστατα να βάλεις στο μούλτι 3 φρούτα και γάλα και να πιεις ένα instagramiko και νοστιμότατο smoothie.

5. Όχι, δεν θα πάθω κρίσεις πανικού για μικροπράγματα.

Το ότι χάσαμε το ένα παπούτσι της Barbie της μεγάλης σου κόρης ή το ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις να πας στη βιολογική λαϊκή για να πάρεις κολοκύθια και μπανάνες bio της μικρής σου κόρης, δεν αποτελούν αιτία για να βάλεις τα κλάματα ή να νιώσεις η χειρότερη μάνα στον κόσμο. ΔΕΝ είσαι!

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr

Mommy Walker

H παράσταση «Νάρκισσος & Ηχώ… και άλλες μεταμορφώσεις» βάζει τα γιορτινά της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Best of network