Christmas Wonderland για τους μικρούς μας φίλους στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σας βάζει στο πνεύμα των εορτών και υπόσχεται παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά για εσάς και την οικογένειά σας. Είτε ονειρεύεστε λα-μπερά ρεβεγιόν στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά ή ακόμη και σύντομες αποδράσεις που θα σας βάλουν απευθείας στο κλίμα των ημερών, το ταξίδι για να ζήσετε την εμπειρία ξεκινά στα ξενο-δοχεία του Ομίλου Διβάνη. Απολαύστε τη χαλάρωση των ημερών, την ώρα που τα παιδιά σας α-πασχολούνται δημιουργικά στα ξενοδοχεία μας, σε συνεργασία με την εταιρία Νannuka.

Candy Bar & Δημιουργικές Δραστηριότητες στο Divani Caravel

Οι μικροί μας φίλοι, που θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, να γευτούν υπέροχα γλυκά από το Candy Station και να νιώ-σουν τη μαγεία των γιορτών.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Nannuka, σας περιμένουμε στο Divani Caravel στις 24 & 31/12, από 18.00-22.00 αλλά και στις 25/12 & 01/01, από 12.30-16.30, για να ζήσουμε ζεστές οικογε-νειακές στιγμές, με παιχνίδι και πολύ κέφι!

Στέλνουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη από το Divani Apollon Palace & Thalasso

Για τους μικρούς του φίλους το Divani Apollon Palace & Thalasso επιφυλάσσει μοναδικές εκπλή-ξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ‘Christmas Wonderland’. Φτιάχνουμε τις δικές μας Χρι-στουγεννιάτικες Κάρτες & τα στολίδια μας για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, τραγουδάμε τα Κά-λαντα και παίζουμε του παιχνίδι του χαμένου Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού.

Σε συνεργασία με τη Nannuka, σας περιμένουμε από 24 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, από 16.00-20.00. Τα παιχνίδια με τις παιδαγωγούς και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του ξενοδο-χείου θα ξετρελάνουν τα παιδιά!

Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην σκιά των Μετεώρων

Αν οι γιορτές για εσάς σημαίνουν απόδραση, εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακή θαλ-πωρή, τότε το Ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο, ώστε να μείνετε μα-κριά από τα φώτα της πόλης, απολαμβάνοντας την ξεκούραση και την ηρεμία που θα βρείτε στο φιλόξενο περιβάλλον του.

Οι γιορτινές μέρες αποκτούν άλλο νόημα, με δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και οικογενεια-κές αποδράσεις στη μαγευτική & πλούσια φύση της περιοχής.

Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να πάρετε μία γεύση της τοπικής κουλτούρας, μέσω των παρακάτω δραστηριοτήτων:

-Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Μετεώρων

-Ζήστε την εμπειρία ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα

-Επισκεφτείτε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

-Απολαύστε βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου

-Περπατήστε στη γραφική Παλιά Πόλη των Τρικάλων

-Επισκεφτείτε το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

-Οργανώστε Road Trip στο Περτούλι & τη Λίμνη Πλαστήρα

Για τα παιδιά, σε συνεργασία με τη Nannuka, έχουμε δημιουργήσει ένα εορταστικό πρόγραμμα, δημιουργικών δραστηριοτήτων. Στέλνουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, φτιάχνουμε τις δικές μας Χριστουγεννιάτικες Κάρτες & Στολίδια για το δέντρο μας, τραγουδάμε τα Κάλαντα και παίζουμε το Κυνήγι του Χαμένου Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Α-θήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστο-ρία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μο-ναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Δι-βάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network