Αυτό το νοσοκομείο στέλνει τα νεογέννητα στο σπίτι μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες!

μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες

Το Methodist Children’s Hospital στο Σαν Αντόνιο του Τέξας εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες στέλνει τα μωρά που γεννιούνται τον Δεκέμβριο στο σπίτι τους μέσα σε μεγάλες, κόκκινες κάλτσες Χριστουγέννων!

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι υπεύθυνοι του Methodist Children’s Hospital, φορούν στα νεογέννητα και μικρά σκουφάκια Αγίου Βασίλη για να ολοκληρώσουν την γλυκιά αυτή εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Τόσο οι κάλτσες όσο και τα σκουφάκια φτιάχνονται από μια ομάδα εθελοντών, γνωστοί ως οι Bluebirds, του νοσοκομείου που εκτός από τα μωρά του Δεκεμβρίου, βοηθούν γενικότερα το προσωπικό αλλά και τους ασθενείς σε όλη την διάρκεια του χρόνου.

Αρκετά νοσοκομεία βλέποντας την συγκεκριμένη δράση, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να την υιοθετήσουν κι εκείνοι!

Αν εμείς που διαβάζουμε τώρα αυτό το post λιώνουμε από συγκίνηση και τρυφερότητα, σκεφτείτε τι νιώθουν οι νέοι αυτοί γονείς!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς κατενθουσιάζονται κάθε φορά με την πρωτοβουλία, σε βαθμό που κάποιοι κρατούν τις κάλτσες για πολλές δεκαετίες μετά, τις οποίες γεμίζουν με δώρα για τα παιδιά τους κάθε Χριστούγεννα.

Πόσο συγκινητικό;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Janie De Lare, που έχει γεννηθεί την ημέρα των Χριστουγέννων και λέει πως το μωρό της ήρθε στον κόσμο σε μια τέτοια κάλτσα πριν από 18 χρόνια, την παραμονή της γιορτής!

Με πληροφορίες από τo boredpanda.com

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network