Τι περιέχει η βαλίτσα τοκετού 7 διαφορετικών γυναικών σε όλο τον κόσμο

Βαλίτσα τοκετού

Βαλίτσα τοκετού: Στη νέα καμπάνια της Water Aid, επτά διαφορετικές γυναίκες από όλο τον κόσμο φανερώνουν τι περιέχει η τσάντα που θα πάρουν μαζί τους για να γεννήσουν.

Η βαλίτσα τοκετού είναι πολύ διαφορετική για τις επτά γυναίκες από το Λονδίνο, τη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη, τη Ζάμπια, τη Μαδαγασκάρη, το Μαλάουι και την Τανζανία.

Το τι είναι απαραίτητο για μια μέλλουσα μαμά είναι όπως φανερώνει η καμπάνια της Water Aid πολύ διαφορετικό.

Κι ενώ σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου όπως το Λονδίνο ή η Νέα Υόρκη, μέσα στα απαραίτητα είναι λάδι καρύδας για μασάζ στην Αφρική οι γυναίκες γεννούν έχοντας μαζί τους πλαστικά σεντόνια για να γεννήσουν σε αυτά και ξυράφι για να κόψουν τον ομφάλιο λώρο.

Ας δούμε τις επτά μαμάδες.

Hazel Shandumba: 27 ετών από το χωριό Hamakando στη Zambia.

tanzania

Στην τσάντα της έχει μια κουβέρτα για το μωρό, βαμβάκι, σαρόνγκ, φορμάκι για το μωρό κι ένα πιάτο για να πλύνει το μωρό. Στην κλινική της Hazel υπάρχει γεώτρηση αλλά δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό στην μαιευτική πτέρυγα. Μαζί της θα έχει ακόμα ένα ρολό πολυαιθυλενίου για να το στρώσει στο κρεβάτι τοκετού αφού δεν θα υπάρξει αρκετό νερό για να καθαριστεί αυτό ανάμεσα στις γέννες.

Deanna Neiers, μαμά στο πρώτο της παιδί από τη New York.

newyorkΗ βαλίτσα τοκετού περιλαμβάνει ένα music player, λάδι καρύδας για μασάζ, , σουτιέν θηλασμού, μαξιλάρι θηλασμού και πολλά φορμάκια για το μωρό. Η Deanna που θα περπατήσει για να φτάσει να γεννήσει σε ένα από το καλύτερα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης τονίζει πως ξέρει ότι είναι πολύ τυχερή για τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα φέρει το παιδί της στον κόσμο.

Δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Best of network