«Δεν θέλω να κάνει το παιδί μου self test» λέει η μάνα που μήνυσε τον λυκειάρχη (video)

«Δεν θέλω να κάνει το παιδί μου self test» λέει η μάνα που μήνυσε τον λυκειάρχη (video)

Η Σοφία Ρωμαίου καταγγέλλει ότι καθηγητές την έσπρωχναν βίαια και τραυματίστηκε.

Εικόνες χάους επικράτησαν σε λύκειο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν μια μητέρα καβγάδισε με τον διευθυντή του σχολείου επειδή δεν επέτρεψε στο παιδί της να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς self test που θα αποδεικνύει ότι είναι αρνητικός στον ιό.

Η Σοφία Ρωμαίου η οποία προχώρησε σε μήνυση, υποστηρίζει ότι δεν θα υποβάλλει το παιδί της σε αυτή την διαδικασία «Εγώ δεν θέλω να κάνει το self test. Δεν γνωρίζουμε τι είναι και τι βλάβες μπορεί να επιφέρει στον οργανισμό των παιδιών μας. Και δεν θέλω να κάνω ούτε την υπεύθυνη δήλωση, αυτή που ζητάνε ότι αν είναι θετικό η αρνητικό το τεστ» δήλωσε μιλώντας στο newsit.gr.

«Καθηγητές με έσπρωχναν βίαια»

Η μητέρα υποστηρίζει ότι ενώ είχε αντιπαράθεση με τον διευθυντή, κάποιοι καθηγητές όρμηξαν κατά πάνω της και αφού την έρπρωξαν με βία, την έβγαλαν έξω από το σχολείο:

«Ήταν ανοιχτή πόρτα από το προαύλιο και ενώ συνομιλούσαμε με τον διευθυντή… ότι εγώ δεν πρόκειται να επιτρέψω το παιδί μου να υποβληθεί σε κανένα test COVID και καμία ιατρική πράξη βάσει του νόμου του συντάγματος Α120. Είχε αντίρρηση. Έκανα να μπω εγώ με το παιδί, διότι του είπα ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος του συντάγματος που το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι έξω από το σχολείο, οπότε κάνοντας να μπούμε μέσα, με ήρεμο τρόπο φυσικά εμείς, όρμησαν άλλοι τρεις – τέσσερις καθηγητές άντρες με έσπρωχναν βίαια εμένα και το παιδί έξω» δήλωσε και πρόσθεσε ότι σκοπεύει να πάρει ιατρική γνωμάτευση που θα βεβαιώνει ότι έχει υποστεί τραυματισμό:

«Έχω υποστεί βλάβη στο γόνατο μου, είναι πρησμένο και θα πάω και ιατροδικαστή για εξέταση και μου έκλεισε τα χέρια στην καγκελόπορτα, τα δάχτυλα» δήλωσε η μητέρα.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network