Πάρτι στο Twitter με τις τεράστιες μάσκες που πήραν οι μαθητές – “Το επιπλέον ύφασμα κάνει και για φόρμα”

τεράστιες μάσκες

Χαμός στο ελληνικό Twitter – Σχολιάζουν το μέγεθος των μασκών που δόθηκαν στους μαθητές με το άνοιγμα των σχολείων

Το ελληνικό Twitter, έχει ξεσαλώσει στην κυριολεξία λόγω του μεγέθους των μασκών που δόθηκαν στους μαθητές με το άνοιγμα των σχολείων, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, με τους χρήστες να ανεβάζουν πλήθος καυστικών και χιουμοριστικών σχολίων.

Οι χρήστες του ελληνικού Twitter, σχολιάζουν στις αναρτήσεις τους ότι δόθηκαν στα παιδιά τεράστιες μάσκες που είναι για ενήλικες ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες με μαθητές, ειδικότερα μικρότερων τάξεων, να φορούν τη μάσκα η οποία στην κυριολεξία καλύπτει όλο τους το πρόσωπο.

https://twitter.com/traGanoPatataki/status/1305474420060950528

Τα περισσότερα από τα σχόλια είναι ιδιαιτέρως χιουμοριστικά, όπως αυτό που αναφέρει ότι “το ευχάριστο με τις μάσκες στα σχολεία είναι ότι μπορείς να αξιοποιήσεις το επιπλέον ύφασμα, για να ράψεις και μια φόρμα στο παιδί” ή αυτό που αναφέρει ότι “αυτές οι μάσκες είναι φτιαγμένες για Κύκλωπες”.

Ακόμα βέβαια, είναι άγνωστο πόσα παιδιά πήραν υπερμεγέθεις μάσκες και σε πόσα σχολεία, με το πλήθος των αναρτήσεων για το θέμα να θεωρείται αναλογικά μικρό σε σχέση με τον πληθυσμό των παιδιών που παρευρέθηκε σήμερα στη σχολική του μονάδα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το “σπαρταριστό” σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Θέση για το θέμα πήρε και η Έλενα Ακρίτα η οποία έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει τη φωτογραφία ενός μαθητή να φοράει τη μάσκα η οποία του καλύπτει όλο το πρόσωπο. Την εικόνα συνοδεύει το καυστικό σχόλιο “γονείς όταν τα παραλαμβάνετε στο σχόλασμα, σίγουρα παίρνετε το σωστό παιδί”;

Γονείς όταν τα παραλαμβάνετε στο σχόλασμα, σίγουρα παίρνετε το σωστό παιδί;

Geplaatst door Elena Akrita op Maandag 14 september 2020

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει και άλλη ανάρτηση επί του θέματος, με σαφώς πιο πολιτικό περιεχόμενο, ρωτώντας “ποια εταιρία πήρε τη δουλειά και πόσα τόπια ύφασμα χρεώθηκαν στο δημόσιο”.

Ποια εταιρία πήρε τη δουλειά; Και πόσα τόπια ύφασμα χρεώθηκαν στο δημόσιο;

Geplaatst door Elena Akrita op Maandag 14 september 2020

Ανησυχία για την αποτελεσματικότητα των μασκών

Πολλοί από τους χρήστες του ελληνικού Twitter, αναρωτιούνται στις αναρτήσεις του αν το μέγεθος των μασκών αποτρέπει την εξάπλωση του ιού και αν όντως είναι αποτελεσματικές στη μάχη κατά της διασποράς, καθώς θεωρούν ότι ίσως λόγω μεγέθους θα μπορούν να μεταφερθούν τα μικρόβια.

Σίγουρα πάντως η πλειοψηφία των σχολιαστών αστειεύεται με το θέμα αναρτώντας χιουμοριστικού περιεχομένου tweets. Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο σπαρταριστές αναρτήσεις.

thetoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network