Καθηγήτρια – αρνήτρια μάσκας: “Δεν θέλω μάσκα, θέλω μάσκαρα” έλεγε και έβαζε απουσίες στους μαθητές

αρνήτρια μάσκας

Η καθηγήτρια έφθασε στο σημείο να βάζει ακόμη και απουσίες στους μαθητές που της ζητούσαν να φορέσει μάσκα. Προκλητικές απαντήσεις, αλλά και απίστευτες αντιδράσεις αποδίδουν στην καθηγήτρια – αρνήτρια μάσκας, οι μαθητές της στο ΕΠΑΛ Υμηττού, με τις νέες καταγγελίες τους.

Η καθηγήτρια συνελήφθη μετά από μήνυση του διευθυντή του σχολείου σε βάρος της. Ο λόγος ήταν ότι η εκπαιδευτικός αρνείτο να φοράσει τη μάσκα, όσο κι αν της το ζητούσαν οι μαθητές της αλλά και οι συνάδελφοί της.

Πεισματικά, τους αγνοούσε και μάλιστα απαντούσε στις εκκλήσεις των μαθητών της:

Εγώ δεν θέλω μάσκα, θέλω… μάσκαρα“, όπως καταγγέλλουν μαθητές.

Όμως, σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες, η καθηγήτρια δεν αντιδρούσε μόνο με αυτό το ιδιότυπο “χιούμορ”. Έφθασε στο σημείο να βάζει ακόμη και απουσίες στους μαθητές που της ζητούσαν να φορέσει μάσκα.

Έλεγε ότι δεν πιστεύει στον κορονοϊό

Όπως είπαν τα παιδιά, έλεγε στους μαθητές πως δεν πιστεύει στον κορονοϊό και τη μάσκα. Τα παιδιά της έλεγαν:

Δεν μπαίνουμε στην τάξη, αν δεν βάλεις μάσκα” και εκείνη απαντούσε:

Όχι” και τους έβαζε απουσίες.

Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ανέφερε ότι:

Πολλά παιδιά της β’ Λυκείου μου έλεγαν πολλά σχόλια γι’ αυτό: ότι της έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα, γιατί είχαν κι ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους. Οι γονείς έκαναν καταγγελίες, ο διευθυντής έκανε μήνυση και εγώ ως πρόεδρος του 15μελούς μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε ότι περιμένει απάντηση από τη Δευτεροβάθμια“.

Αγνοούσε τις εκκλήσεις

Η καθηγήτρια πάντως εμφανίζεται απτόητη, παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τη στάση της και φέρεται να δηλώνει ότι επιθυμεί να δικαστεί για την άρνησή της να φορέσει μάσκα μέσα στη σχολική αίθουσα, θέτοντας σε κίνδυνο τους μαθητές της. Σημειώνεται ότι δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες μαθητές των τάξεων στις οποίες δίδασκε, της είχαν κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι στο οικογενειακό περιβάλλον τους έχουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Μαθητές αναφέρουν ότι η εκπαιδευτικός δεν έδειχνε να πτοείται από τις εκκλήσεις των παιδιών.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network