Νέες καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που έβγαλε το 4χρονο στο κρύο για να το τιμωρήσει

Νέες καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που έβγαλε το 4χρονο στο κρύο για να το τιμωρήσει

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν η νηπιαγωγός έβγαλε στο κρύο μια 4χρονη μαθήτρια για να την τιμωρήσει επειδή ήταν άτακτη. Τα δάκρυα της μικρής άκουσε με μία μητέρα που περνούσε τυχαία από το σημείο και τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

Στη συνέχεια, η συγκεκριμένη μητέρα, ζήτησε εξηγήσεις από τη νηπιαγωγό και τότε η παιδαγωγός άνοιξε την πόρτα και έβαλε το κοριτσάκι στην αίθουσα.

Ύστερα από το σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες και την επέμβαση της Κεραμέως, κάποιοι γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την παιδαγωγό.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη παιδαγωγός έχει “βαρύ” ιστορικό και ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με νέες καταγγελίες.

Καταγγελίες και στο παρελθόν

Για τη συγκεκριμένη νηπιαγωγό είχαν γίνει καταγγελίες και στο παρελθόν, οι οποίες όμως δεν ερευνήθηκαν ποτέ.

«Είχε ένα δικό της τρόπο διαπαιδαγώγησης. Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά. Τα έβγαζε στο διάλειμμα χωρίς μπουφάν για τιμωρία» δήλωσε στην κάμερα του MEGA η μητέρα ενός μαθητή.

«Μάζευε τα υπόλοιπα παιδιά και τα έπειθε ότι ευθύνεται το παιδί για την τιμωρία που θα βάλει σε όλους». Με τον τρόπο αυτό, «απομόνωνε το συγκεκριμένο παιδί.

Στη συνέχεια, καλούσε τους γονείς του για να τους πει ότι το παιδί τους δεν κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά και ότι έχει κάποιο πρόβλημα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για την νηπιαγωγό.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network