Συγκινούν τα δύο αδερφάκια με κορονοϊό που κάνουν τηλεκπαίδευση μέσα από το νοσοκομείο Χανίων

Συγκινούν τα δύο αδερφάκια με κορονοϊό που κάνουν τηλεκπαίδευση μέσα από το νοσοκομείο Χανίων

Από την κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ο Ματία Πέτροβιτς παρακολουθεί μέσω τάμπλετ τα μαθήματα της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου ενώ ο αδελφός του, Ντανίλο, συνδέεται, από τη διπλανή κλίνη, στο μάθημα της Β’ τάξης. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι τους τους κρατάνε συντροφιά στις πρωτόγνωρες στιγμές που περνούν ενώ οι δασκάλες τους φροντίζουν όχι μόνο για την εκπαιδευτική αλλά κυρίως για την ψυχολογική τους υποστήριξη.

Τα δύο παιδιά που σημειωτέον είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται από τη Δευτέρα στην κλινική covid, όπου νοσηλεύονται και οι δύο γονείς τους ενώ χρειάστηκε να κινητοποιηθεί μια ολόκληρη αλυσίδα ανθρώπων για να βρεθεί λύση για τους δύο μικρούς, οι οποίοι δεν είχαν πού να μείνουν όταν την Κυριακή, ο πατέρας τους – ήδη γνωστό κρούσμα – παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου ήδη νοσηλευόταν και η μητέρα τους.

Αγώνας δρόμου και ανθρωπιάς

Η περίπτωση της οικογένειας Πέτροβιτς αποτέλεσε “γρίφο” για τις υγειονομικές Αρχές, καθώς σε όλη την Κρήτη δεν έχει υπάρξει προηγούμενο νοσηλείας ολόκληρης οικογένειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο thetoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network