«Αφήστε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους» | Πατέρας μιλά για την transgender κόρη του και γίνεται viral

«Αφήστε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους» | Πατέρας μιλά για την transgender κόρη του και γίνεται viral

Ενας πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Brandon Boulware, από το Μιζούρι των ΗΠΑ έγινε viral για την ομιλία που έδωσε σχετικά με τον αποκλεισμό των τρανς μαθητών από αθλητικές διοργανώσεις στην Αμερική.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κοινοποίησε στο twitter ένα άρθρο για τη συγκεκριμένη ομιλία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αγαπώ… Με άγγιξε…Η αγάπη ενός γονιού…Η αγάπη αλλάζει τον κόσμο…»

Η ομιλία του έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς η προσωπική του εμπειρία με την transgender κόρη του ήταν γεμάτη με ειλικρίνεια και συναισθήματα.

Η ομιλία του έγινε με αφορμή ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο – σε 25 πολιτείες της Αμερικής – σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει κανονισμός που θα απαγορεύει σε τρανς αθλητές να συμμετέχουν σε σχολικά αθλήματα εκτός κι αν το κάνουν με το φύλο με το οποίο έχουν ήδη καταχωρηθεί στο πιστοποιητικό γέννησής τους.

Ο Brandon Boulware ξεκινώντας την ομιλία του είπε:

«Είμαι δικηγόρος, σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου και όμορφου transgender κοριτσιού. Σήμερα έχει τα γενέθλιά της και εγώ έχω επιλέξει να είμαι εδώ, εκείνη νομίζει ότι είμαι στη δουλειά. Πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνουν όλα αυτά. Για χρόνια δεν τα καταλάβαινα ούτε κι εγώ. Για χρόνια δεν επέτρεπα στην κόρη μου να φοράει κοριτσίστικα ρούχα. Δεν την άφηνα να παίζει με κούκλες και την πίεζα να φοράει αγορίστικα ρούχα, να έχει κοντά τα μαλλιά της και να παίζει με τα αγόρια σε αθλητικές δραστηριότητες. Το έκανα αυτό σε μια προσπάθεια να την προστατέψω έτσι ώστε κανείς να μη την πειράξει, να μη την κοροϊδέψει, ούτε εκείνη, ούτε τα άλλα παιδιά μου. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το έκανα και για να προστατέψω τον εαυτό μου. Το έκανα για να αποφύγω όλες τις επακόλουθες ερωτήσεις σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει με την κόρη μου και γιατί δεν δείχνει και δεν φέρεται σαν ένα αγόρι.

Κάπως έτσι αγνοούσα τα θέλω της και τις ανάγκες της. Την έκανα δυστυχισμένη. Στο σχολείο δεν είχε αυτοπεποίθηση, δεν είχε φίλους και δεν χαμογελούσε ποτέ. Μέχρι που ήρθε μια μέρα που όλα άλλαξαν. Γύρισα από τη δουλειά και τα παιδιά έπαιζαν στον κήπο. Η trangender κόρη μου φορούσε ένα φόρεμα και ήθελε να πάει απέναντι στους γείτονες για να παίξει. Με ρώτησε αν μπορεί να πάει και της είπα όχι. Τότε μου πρότεινε να πάει να φορέσει αγορίστικα ρούχα έτσι ώστε να την αφήσω. Αυτό με συγκλόνισε. Αισθάνθηκα ότι η κόρη μου είχε εξισώσει το να είναι καλή με το να είναι κάποια άλλη…»

Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν, ο πατέρας άφησε την trangender κόρη του να φοράει ό,τι θέλει, να μακρύνει τα μαλλιά της και να παίζει με τα κορίτσια. Απέκτησε φίλους, έγινε ένα χαρούμενο παιδί που χαμογελά πλατιά.

«Αφήστε την κόρη μου, και τα υπόλοιπα τρανς παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία, να αθληθούν με τους φίλους τους. Να είναι ο εαυτός τους. Μην τους το στερείτε. Σας καλώ να ψηφίσετε ενάντια σε όλο αυτό», είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network