Όταν η κόρη του έβαλε τα κλάματα στη σκηνή, αυτός ο μπαμπάς έκανε κάτι πολύ συγκινητικό

μπαμπάς

Βλέποντας τη μικρή κόρη του στη σκηνή να κλαίει γοερά στη διάρκεια μιας παράστασης μπαλέτου, ο πατέρας της αποφάσισε να τη βοηθήσει με ένα πρωτότυπο κι αστείο τρόπο, ανεβαίνοντας επίσης πάνω.

Τη γλυκιά και συγκινητική στιγμή κατέγραψαν σε βίντεο άλλοι γονείς και θεατές της παράστασης που ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα βλέποντας τον Μαρκ Ντάνιελς να στέκεται δίπλα στην 2 ετών κόρη του και κρατώντας αγκαλιά την μικρότερη κόρη του, Σούρι, να επιδίδεται σε διάφορες κινήσεις μπαλέτου.

Η μικρή Μπέλα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλα κορίτσια, αλλά προφανώς βλέποντας τον συγκεντρωμένο κόσμο από κάτω, φοβήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήταν το πρώτο της ρεσιτάλ μπαλέτου.

Όταν η κόρη του έβαλε τα κλάματα στη σκηνή, αυτός ο μπαμπάς έκανε κάτι πολύ συγκινητικό«Την κατέκλυσε το συναίσθημα και χρειαζόταν αγκαλιές από τον μπαμπά της. Παρόλο που έβαλε τα κλάματα, κατάλαβα ότι ήθελε να παραμείνει στη σκηνή και δεν ήθελα να την αποθαρρύνω στην πρώτη της μεγάλη εμφάνιση και να γίνει η μοναδική που θα κατέβαινε από εκεί», λέει ο Μαρκ Ντάνιελς.

«Πήγα προς το μέρος της, κρατώντας τη Σούρι, και στάθηκα δίπλα της προσπαθώντας να της τονώσω την αυτοπεποίθηση. Της είπα ότι την αγαπάω και πως είναι καταπληκτική χορεύτρια. Μετά τη ρώτησα αν ήθελε να χορέψει με τον μπαμπά και κούνησε το κεφάλι καταφατικά, οπότε έτσι κι έκανα. Έχω κάνει πρόβα μαζί της τις κινήσεις αυτές στο σπίτι τόσες πολλές φορές που μου ήταν πάρα πολύ οικείο», προσθέτει ο ίδιος.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Hamilton City Hall στις Βερμούδες τον έχει κάνει τόσο γνωστό, που όσοι το έχουν δει τον χαιρετούν πλέον με κινήσεις μπαλέτου κάθε φορά που τον βλέπουν.

This super dad-erina came to rescue his daughter when she broke in tears on stage ❤️

This super dad-erina came to rescue his daughter when she broke in tears on stage ❤️

Geplaatst door Daily Mail op donderdag 7 juni 2018

www.lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network