4 ασύγκριτα πλεονεκτήματα που μπορείς να βρεις σε ένα καρότσι

σύστημα μεταφοράς QUATTRO™

Κάθε φορά που ακούμε τη λέξη “καρότσι” στο μυαλό μας έρχεται η βόλτα. Και κάθε φορά που σκεφτόμαστε βόλτα με το μωρό, ένα τέραστιο “ωχ” συνοδεύει τη σκέψη μας καθώς για να πετύχει το εγχείρημα πρέπει να κάνουμε μια μικρή μετακόμιση και να κουβαλάμε μαζί μας ένα σωρό αξεσουάρ.

Ωστόσο, από την ημέρα που συστήθηκα με το σύστημα μεταφοράς QUATTRO™ της Inglesina μυήθηκα σε μια διαφορετική λογική και έζησα μια πρωτόγνωρη εμπειρία – στην οποία το λιγότερο ήταν η βόλτα και το περισσότερο “το μετά”. Κι αυτό γιατί τα συστήματα μεταφοράς QUATTRO ™ μου επιτρέπουν την ευέλικτη αλλαγή από τον περίπατο με το καρότσι στο σπίτι και έπειτα στο αυτοκίνητο χωρίς διακοπές και ενοχλήσεις στον πολύτιμο ύπνο του μωρού.

“Δεν γίνονται αυτά” θα πεις. Κι όμως γίνονται, καθώς το καρότσι εκτός των γνωστών που γνωρίζουμε όλοι (ποδόσακο, καλάθι για τη μεταφορά του φαγητού κλπ), διαθέτει τα εξής 4 καταπληκτικά πράγματα:

1. Πορτ – μπεμπέ 

Πρόκειται για ένα πορτ μπεμπέ extra large με στρώμα και Welcome PadΤΜ παρακαλώ, που χαρίζει στο μωρό μου πολλές ώρες χαλάρωσης. Μάλιστα οι διαστάσεις του είναι 76 x 37 ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα, ακόμα και όταν το παιδί είναι τοποθετημένο μέσα σε έναν χειμερινό υπνόσακο. Μετά τη βόλτα το χρησιμοποιώ και ως απόλυτο αξεσουάρ ύπνου μέσα στο σπίτι ώστε να μην έχουμε δυσάρεστα ξυπνήματα. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα μωρά κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους δεν κοιμούνται μόνο τη νύχτα. Χρειάζονται πολύ ύπνο, ακόμα και 16 έως 18 ώρες την ημέρα και… αλίμονό μας αν ξυπνήσουν!

2. Σκελετό με αναστρέψιμη θέση περιπάτου

Εδώ, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά παρά μόνο το εξής ένα : μπορείτε να κλείσετε τον σκελετό με το ένα χέρι – και όλες ξέρουμε τι σημαίνει αυτό μιας και συνήθως ευχόμαστε να είχαμε τρία χέρια για να μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα. Επίσης, διαθέτει αμορτισέρ, με μεγάλους και μαλακούς τροχούς που πηγαίνουν σε λιθόστρωτα και δύσβατα μονοπάτια με αξιοθαύμαστη ευκολία, με το παιδί να κάθεται τόσο αναπαυτικά στη θέση του όπως κάθομαι εγώ στην πολυθρόνα του σπιτιού μου απολαμβάνοντας μια ταινία.

3. Βάση στήριξης Stand Up!

Πραγματικά, με έχει σώσει. Εκτός του ότι μετά τη βόλτα, δεν χρειάζεται να καθαρίζω με μωρομάντηλα (όπως συνήθιζα) για να μπούμε μέσα στο σπίτι χωρίς νερά και λάσπη, η βάση στήριξης Stand Up φέρνει το πορτ – μπεμπέ και το κάθισμα αυτοκινήτου στα μέτρα μου – και στα μέτρα του μωρού μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκείνο μπορεί να συνεχίσει να κοιμάται ανενόχλητο κι εγώ να το τοποθετώ ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου ώστε να έχω τη δυνατότητα να το βλέπω και να το ελέγχω. Εκτός αυτού, το μεταφέρεις πανεύκολα σε γιαγιά, θείους, νονά – όταν χρειάζεται!

4. Κάθισμα αυτοκινήτου

… που μου επιτρέπει να μεταφέρω το μωρό παντού, με την απαραίτητη ασφάλεια, χωρίς να το ενοχλώ και κυρίως χωρίς να διακόπτω τον πολύτιμο, όχι μόνο για εκείνο αλλά και για την ηρεμία μου, ύπνο του. Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα βόλτας και πειραματισμού μπορώ να πω με βεβαιότητα πως τα συστήματα μεταφοράς QUATTRO™ έχουν σχεδιαστεί λες και οι κατασκευαστές μου έχουν πάρει συνέντευξη και έχουν αφουγκραστεί όλες μου τις ανάγκες, καθώς συνδυάζουν την άνεση και ευεξία του μωρού, χωρίς να θυσιάζουν την ασφάλεια, την ευχρηστία και πρακτικότητα σε καμία περίσταση.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ:

Για το μήνα Μάρτιο, με την αγορά των συστημάτων μεταφοράς Trilogy και Trilogy Plus παίρνεις δώρο το νέο μουσικό ριλάξ Lounge της Inglesina με τρεις διαφορετικές μουσικές επιλογές, επένδυση ζέρσευ και ανατομικό σχήμα για καλύτερα… λικνίσματα!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network