«Θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος»: Συγκλονιστική η μητέρα της Αναστασίας

«Θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος»: Συγκλονιστική η μητέρα της Αναστασίας

H Αναστασία, η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, ενάντια σε μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Εκεί βρήκαν τη μητέρα του κοριτσιού, Ξένια, τα 43α γενέθλιά της, με αφορμή τα οποία έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, που συγκινεί με τη δύναμη και την επιμονή αυτής της γυναίκας που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο εφιάλτη ενός γονιού.

Συγκεκριμένα, η Ξένια Πρεζεράκου έγραψε:

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43, όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο, μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολυ μέσα στα νοσοκομεία, έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο…

»Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ, ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία, ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό πάση θυσία.

»Ένιωθα ευάλωτη, φοβόμουν τα νοσοκομεία, νόμιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί.

»Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά , όπως νόμιζα… 7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω…

»Δεν ξέρω τι θα γίνει πως μου τα έφερε έτσι η ζωή, πως με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος…».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network