Γιατί πρέπει να πληρώσω για να βρω babysitter;

να βρω babysitter

Μία από τις ερωτήσεις που ακούμε συχνά είναι:

«Γιατί πρέπει να πληρώσω συνδρομή για να βρω δουλειά;»

«Τι περισσότερο μου προσφέρετε από μια δωρεάν αγγελία αναζήτησης babysitter για το μωρό μου- αναζήτησης φροντιστή για τους ηλικιωμένους γονείς μου;»

Εύλογο το ερώτημα και αναμενόμενο!

Για να απαντήσουμε επικοινωνήσαμε με δύο από μεγαλύτερες πλατφόρμες επικοινωνίας γονέων και babysitters-παιδαγωγών- γηροκόμων-οικιακών βοηθών στην Ελλάδα, κάνοντάς τους την ερώτηση: «Ποια είναι η διαφορά της paramana.eu και της safecare.gr από μια ομάδα αναζήτησης babysitter ή γηροκόμων στα social media ή από μια δωρεάν αγγελία σε κάποιο έντυπο για αναζήτηση εργασίας; Γιατί χρειάζεται να πληρώσει κάποιος για να βρει παιδαγωγό ή εργασία, όταν υπάρχουν δωρεάν επιλογές;»

Η απάντηση με δυο λέξεις; Ασφάλεια και Αξιοπιστία. Τι εννοούμε ακριβώς;

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή συνεργάτη για τη φροντίδα των δικών μας ανθρώπων (παιδιών ή ηλικιωμένων) είναι η εμπιστοσύνη. Η Paramana και η Safecare δεν προσφέρουν μια απρόσωπη πλατφόρμα ανάρτησης αγγελιών και επαγγελματικών προφίλ. Μια ολόκληρη ομάδα υπαλλήλων επενδύουν καθημερινά στην προσωπική επαφή με τα μέλη των πλατφόρμων. Επικοινωνούν με κάθε οικογένεια και επαγγελματία που εγγράφεται, για να γνωρίσουν τις ανάγκες τους και να τους καθοδηγήσουν στην δημιουργία του επαγγελματικού τους προφίλ και της αγγελίας τους. Η ομάδα της εταιρίας απαντάει καθημερινά σε δεκάδες τηλεφωνήματα, δίνοντας συμβουλές σε μητέρες για την σωστή αναζήτηση babysitter, ενθαρρύνοντας τα παιδιά στις αμφιβολίες τους για τον γηροκόμο που θα στείλουν στους γονείς τους, ελέγχοντας τις συστάσεις και τα πτυχία των παιδαγωγών, των φροντιστών ηλικιωμένων, των babysitters.

Γιατί πρέπει να πληρώσω για να βρω babysitter;

Επιπλέον, οι paramana.eu και safecare.gr προσφέρουν μια ασφαλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των μελών, με προστασία των προσωπικών δεδομένων, ενώ είναι δυνατή η επικοινωνία υποψήφιων και εργοδοτών και με απευθείας τηλεφωνική κλήση στα προσωπικά τηλέφωνα τους, τα οποία έχουν ήδη καταχωρήσει στην πλατφόρμα και έχει ταυτοποιήσει η εταιρία.

Γιατί πρέπει να πληρώσω για να βρω babysitter;

Τέλος, ενθαρρύνεται η αξιολόγηση των επαγγελματιών από τους εργοδότες, ώστε να ξεχωρίζουν όσοι υποψήφιοι διαθέτουν κατάλληλα τυπικά προσόντα, ήθος και επαγγελματισμό. Η ομάδα της εταιρίας δεν παραλείπει να καλεί κάθε μέλος στο τέλος της συνδρομής του για να ρωτήσει αν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της και μάλιστα προσφέρει επιπλέον δωρεάν ημέρες συνδρομής, σε περίπτωση που ακόμα δεν κατέληξαν στον κατάλληλο συνεργάτη!

Στον αντίποδα, οι δωρεάν αγγελίες μπορεί να απαλλάσσουν τους ενδιαφερόμενους από το κόστος συνδρομής (το οποίο να σημειώσουμε ότι στην paramana στοιχίζει όσο ένας καφές), αλλά δεν διασφαλίζουν σε καμία περίπτωση την ταυτότητα, τις συστάσεις ή την αποδεδειγμένη εμπειρία του ατόμου που επικοινωνεί μέσω αυτών. Ποιος γονιός αισθάνεται ασφαλής να δώσει το τηλέφωνό του και να φέρει στο σπίτι του έναν φροντιστή που γνώρισε μέσα από το facebook, για τον οποίο πολλές φορές δεν ξέρει ούτε το αληθινό του όνομα;

Όταν αναζητούμε επαγγελματίες που θα εργαστούν στο σπίτι μας και θα φροντίσουν τους αγαπημένους μας επενδύουμε στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη υποστήριξη από μια ομάδα. Επιλέγουμε να κάνουμε την αναζήτηση μέσω μιας επώνυμης εταιρίας, όπως είναι η Paramana, που δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια και αυξάνει τα μέλη της σε καθημερινή βάση.

Στην www.paramana.eu μπορείτε να βρείτε babysitters, νταντάδες, παιδαγωγούς, δασκάλους μουσικής, ειδικούς παιδαγωγούς.

Στην www.safecare.gr μπορείτε να βρείτε φροντιστές ηλικιωμένων, οικιακές βοηθούς, καθαριστές, φροντιστές ΑμεΑ.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network