Καλοκαιρινή νταντά! Κι όμως όλοι οι γονείς τη χρειαζόμαστε

Καλοκαιρινή νταντά

Υπάρχουν οι εργαζόμενοι γονείς που εκ των πραγμάτων θα χρειαστούν νταντά το καλοκαίρι. Είναι ακόμα οι γονείς που το καλοκαίρι βρίσκονται στην επαρχία συνδυάζοντας δουλειά με διακοπές και θέλουν ένα ζευγάρι χέρια βοήθειας για να συντονιστούν με τα παιδιά καλύτερα. Είναι και οι υπόλοιποι γονείς, που απλά αναρωτιούνται «και τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία των παιδιών για καλοκαίρι, τι κάνουμε;» όχι αναγκαστικά επειδή θα δουλεύουν και δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους, αλλά επειδή έχουν ζήσει και άλλα καλοκαίρια τη δυσκολία του να βρίσκεσαι με παιδιά στην πόλη. Τα παιδιά βαριούνται, οι γονείς στερεύουμε από ιδέες για τη δημιουργική τους απασχόληση και τούμπαλιν.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε απόφαση ότι μόνο καλό θα μας κάνει λίγη βοήθεια με τα παιδιά το καλοκαίρι; Και που θα τη βρούμε; Η απάντηση είναι πολύ απλή! Μπείτε στην www.paramana.eu! Αν δεν γνωρίζετε την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης παιδαγωγών στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να την μάθετε, γιατί θα σας λύσει τα χέρια. Είτε ψάχνετε για έναν επαγγελματία εμπιστοσύνης να προσέχει για λίγες ή περισσότερες ώρες τα παιδιά, είτε για να σας συνοδεύσει στις διακοπές σας, να καλύψει τα κενά στα μαθήματά τους και να τους απασχολήσει δημιουργικά με κατασκευές, μουσική, ξένες γλώσσες, στην paramana θα βρείτε πάνω από 20.000 επαγγελματικά προφίλ διαφόρων κατηγοριών (babysitters, μαίες, δάσκαλοι), μέσα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε με ασφάλεια τον ιδανικό συνεργάτη.

Εν όψει καλοκαιριού, τα αιτήματα των οικογενειών για καλοκαιρινή νταντά αυξάνονται και η ομάδα της Paramana βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε όλους τους γονείς για να τους υποστηρίξει εξατομικευμένα σε κάθε τους ανάγκη για παιδαγωγό, να λύσει τις απορίες τους και να τους προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζονται στην αναζήτηση επαγγελματία.

Και το καταφέρνει πολύ καλά, όπως φαίνεται από τις κριτικές των γονιών που την εμπιστεύτηκαν:

Alex T. (31.5.2021) “Eρχόμαστε για 2 μήνες στην Ελλάδα και ψάχναμε νταντά να μείνει μαζί μας στο Κολωνάκι και να προσέχει την 2 ετών κόρη μας. Μέσα σε δύο ημέρες από την δημοσίευση της αγγελίας, είχαν επικοινωνήσει μαζί μας πάνω από 15 υποψήφιες. Η επιλογή της Χριστίνας έγινε μετά από online επικοινωνία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε βρει τον άνθρωπό που θα φροντίσει την κόρη μας πριν ακόμα ταξιδέψουμε!»

Στελλα Ν. (29.5.2021) «Δουλεύω σεζόν σε Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και το πρόγραμμα μου είναι πολύ απαιτητικό. Επέλεξα την offline συνδρομή της paramana για να βρω νταντά για τις δύο κόρες μου, που θα μπορούσε να δουλεύει με ευέλικτο ωράριο και να μένει κοντά στην περιοχή που εργάζομαι.

Η ομάδα της paramana αφουγκράστηκε τις ανάγκες μου και μέσα σε μία εβδομάδα κλείσαμε συνεργασία. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη χρονιά που καταφέρνω να βρω babysitter λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς μου».

Σουζάνα Κ. (09.6.2021) « Χρειαζόμασταν βοήθεια για τα σαββατοκύριακα. Μέσα σε πολύ λίγες ημέρες λάβαμε πάρα πολλά αιτήματα συνεργασίας από παιδαγωγούς και γρήγορα βρήκαμε τον επαγγελματία που ταιριάζει στην οικογένειά μας. H ομάδα της paramana με βοήθησε να συντάξω σωστά την αγγελία μου και μου εξήγησε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα. Πραγματικά μείναμε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση και συστήνουμε την υπηρεσία ανεπιφύλακτα»

Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να βρείτε και εσείς άνθρωπο να φροντίζει τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι για λίγες ή περισσότερες ώρες, η πάντα πρόθυμη ομάδα της Paramana είναι έτοιμη να ακούσει τις ανάγκες σας, να δημιουργήσετε μαζί το προφίλ σας στην πλατφόρμα και να γνωρίσετε τους επαγγελματίες της. Καλέστε καθημερινά στο 2102204202 και φτιάξτε το καλοκαιρινό σας πλάνο, εντός και εκτός πόλης!

Και αν ανησυχείτε πώς θα αφήσετε τους ηλικιωμένους γονείς σας μόνους τους κατά τη διάρκεια των διακοπών, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια πιο σταθερή φροντίδα για αυτούς, από το αδερφάκι της paramana, την www.safecare.gr.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network