5+1 λόγοι για τους οποίους το βαφτιστήρι μου λάτρεψε την πασχαλινή μας βόλτα

LEGO® Store

Το Πάσχα είναι μόλις μια ανάσα μακριά και τα βαφτιστήρια μας σίγουρα περιμένουν ανυπόμονα τη λαμπάδα τους και κυρίως το δώρο που θα τη συνοδεύει.

Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου λατρεμένο βαφτιστήρι που από τον Μάρτη ακόμη, μού είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία του – όχι ότι δεν την ήξερα ήδη – για μια λαμπάδα LEGO.

Για τα τουβλάκια LEGO τα λόγια είναι, μάλλον, περιττά. Δεν υπάρχει παιδί που να μη τα λατρεύει, αλλά και ενήλικες που να μη τα λατρεύουν (με εξαίρεση, ίσως, τις φορές που έχουν πατήσει κάποιο με γυμνό πόδι).

Με αφορμή την αγάπη του για τα LEGO, λοιπόν, και το γεγονός ότι ως νονά θέλω να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί κι όχι να είμαι απλά μια «νονά των εορτών», αποφάσισα πως δεν υπήρχε καλύτερη βόλτα για τις πασχαλινές μας αγορές από το LEGO® Store στο The Mall Athens.

Έτσι, ξεκινήσαμε να το επισκεφτούμε.

Ο μικρός ήταν ήδη ενθουσιασμένος σε όλη την διάρκεια της διαδρομής αλλά με το που αντίκρισε την είσοδο του LEGO® Store πραγματικά ξετρελάθηκε. Εγώ, βλέποντας τα μάτια του να λάμπουν από χαρά, παρασύρθηκα στον συναρπαστικό αυτό κόσμο γεμάτη συγκίνηση.

Παρακάτω, θα σας πω 5 λόγους για τους οποίους το βαφτιστήρι μου λάτρεψε αυτή την πασχαλινή μας βόλτα.

1. Για το διαδραστικό περιβάλλον

Καταλαβαίνουμε όλοι πως για ένα παιδί, ένας χώρος που είναι γεμάτος με όλα όσα αγαπά και τον περιμένουν να παίξει, είναι κάτι σαν «επίγειος παράδεισος». Τα πρώτα πέντε λεπτά, κοιτούσε απλά εκστασιασμένος με το στόμα – κυριολεκτικά – ανοιχτό τριγύρω και προσπαθούσε να πιστέψει ότι ήμασταν πραγματικά εκεί.

Μετά τα πρώτα αυτά λεπτά, άρχισε να εξερευνά τα πάντα. Από τη μελέτη που έκανα πριν την επίσκεψή μας, έμαθα πως το LEGO® Store Greece ακολουθεί πιστά την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα LEGO® Store στον κόσμο και προσφέρει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να παίζουν ατελείωτα με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® .

2. Για τα προϊόντα LEGO που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού

Ο μικρός ανά δέκα σεκόντ μου έδειχνε κι από μια μοναδική φιγούρα που δεν είχε ξανά δει και αποδείχτηκε πως τελικά είχε δίκιο. Όπως μας ενημέρωσαν, στο LEGO® Store έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε πρώτοι τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα ,αλλά και τα προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στα LEGO® Certified Stores.
Ειδικά για τα βαφτιστήρια μας και τις πασχαλινές μας αγορές, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αποκλειστικά προϊόντα όπως: την Aston Martin του James Bond, την Ford Mustang GT του ’67, Set Ninjago και Star Wars – και φυσικά ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα!

 Στα συν ότι κάθε Τρίτη τα παιδιά μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO® σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν!

3. Γιατί διάλεξε τα τουβλάκια που ήθελε στο “Pick a Brick”

Ξέρετε τι είναι το Brick Wall; Ούτε εγώ ήξερα, αλλά έμαθα.

Είναι ένας πολύχρωμος, διασκεδαστικός, μαγικός τοίχος της Lego, που προσκαλεί τα παιδιά να διαλέξουν όσα και όποια τουβλάκια εκφράζουν την προσωπικότητά τους, για να χτίσουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές, αλλά και πασχαλινά αυγά και στολίδια! Η καινοτομία Pick a Brick με τους άπειρους συνδυασμούς έχει ως στόχο της να απελευθερώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών – και απ’ ό,τι διαπίστωσα, τον πετυχαίνει στο απόλυτο!

4. Γιατί έφτιαξε τη δική του LEGO® φιγούρα στο Build a Minifigure

Νομίζω η αγαπημένη του «στάση» μέσα στο κατάστημα. Αμέσως, γύρισε και με κοίταξε λέγοντάς μου «νονά, μπορούμε να φτιάξουμε ένα Lego όπως το ονειρευόμαστε». Κι αυτό ακριβώς γίνεται εκεί.

Στο Build a Minifigure, τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, συνδυάζοντας όποια στοιχεία θέλουμε, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό LEGO® Minifugure! Εμείς, δημιουργήσαμε μαζί την μίνι φιγούρα μας που ήταν εμπνευσμένη από στοιχεία που αγαπάμε κι οι δυο. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία!

5. Για τα Πασχαλινά Set Lego!

Εντάξει, εδώ μάλλον ενθουσιάστηκα κι εγώ τόσο όσο και το παιδί.

Ως νονοί, θα το ξέρετε ήδη: Υπάρχουν φορές που δεν μας αρέσει ιδιαίτερα η λαμπάδα που ζητά το βαφτιστήρι μας αλλά την παίρνουμε ακριβώς και μόνο επειδή την ζητά. Αυτή τη φορά, διάλεξε ένα Πασχαλινό Set Lego (παιχνίδι και λαμπάδα) που κυριολεκτικά το λάτρεψα κι εγώ! Ο μικρός κοιτούσε γεμάτος χαρά την λαμπάδα του κι εγώ χάρηκα όσο ποτέ άλλοτε.

Φεύγοντας, μαζί με τις πασχαλινές μας αγορές πήραμε κι άλλα παιχνίδια – δώρο και με την ευκαιρία με βοήθησε να αγοράσω από το Gift Center και αποκλειστικά δωράκια σε μικρό μέγεθος για τα ανίψια μου.

+1 Γιατί το ζήσαμε μαζί

Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι κι αυτή, στηρίζεται στις κοινές στιγμές, στην επικοινωνία και στις αναμνήσεις που χτίζουμε μαζί. Το να του πήγαινα στο σπίτι μια λαμπάδα Lego, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα πασχαλινό αυγό, δεν θα είχε σε καμία περίπτωση την ίδια αξία με αυτή τη βόλτα που κάναμε μαζί.

Πάντα είχα ως στόχο μου να είμαι για το βαφτιστήρι μου μια νονά πάντα παρούσα στα εύκολα και στα δύσκολα. Θέλω να ξέρει ότι είμαι πάντα εδώ για εκείνον και μεγαλώνοντας, όταν ξεφυλλίζει νοητά ή μη το άλμπουμ της ζωής του, να υπάρχω πλάι του σε πολλές στιγμές.

Θέλω να με θυμάται με αγάπη και να επιστρέφει συχνά σε αυτές τις γλυκές αναμνήσεις, στο τουβλάκι Lego που φτιάξαμε παρέα και σε τόσα άλλα που εύχομαι να ζήσουμε μαζί.

Φέτος μαζί με τις λαμπάδες, χαρίστε στα βαφτιστήρια σας τη μοναδική εμπειρία του LEGO® Store! Πραγματικά αξίζει!

INFO:

Το LEGO® Store βρίσκεται στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network