Τα νέα αντηλιακά που σέβονται το θαλάσσιο οικοσύστημα και δεν περιέχουν oxybenzone & octinoxate

NIVEA SUN

Εσείς, ξέρατε ότι το αντηλιακό σας επηρεάζει το θαλάσσιο οικοσύστημα;

Πρόσφατες έρευνες, που εξετάζουν το οικολογικό αποτύπωμα των αντηλιακών στο θαλάσσιο οικοσύστημα και ειδικότερα στα κοράλλια, έδειξαν ότι συγκεκριμένα UV φίλτρα που περιέχονται στα αντηλιακά και συγκεκριμένα το oxybenzone και το octinoxate είναι ύποπτα για τον αποχρωματισμό και τη λεύκανση των κοραλλιών (Coral Bleaching). Τα κοράλλια είναι o βασικός πυλώνας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς περίπου το ένα τέταρτο των οργανισμών που ζουν στις θάλασσες εξαρτάται από αυτά. Με αυτά ως δεδομένα, αρκετές χώρες, αλλά και πολιτείες της Αμερικής όπως η Χαβάη και η Καλιφόρνια έχουν απαγορεύσει την χρήση των αντηλιακών που περιέχουν τα δύο αυτά συστατικά.

Η NIVEA SUN, ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των αντηλιακών, δεν χρησιμοποιεί αυτά τα συστατικά στις συνθέσεις της και επικεντρώνει τις προσπάθειές της όχι μόνο στο να προσφέρει το καλύτερο στον καταναλωτή αλλά και στο να μειώσει σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

Τα νέα αντηλιακά που σέβονται το θαλάσσιο οικοσύστημα και δεν περιέχουν oxybenzone & octinoxate

Η NIVEA στοχεύει πάντα σε περισσότερο βιώσιμες λύσεις για τα προϊόντα της, καθώς, τόσο η προστασία των θαλασσών όσο και η προστασία των κοραλλιών είναι ύψιστης σημασίας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η προστασία της επιδερμίδας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της NIVEA, που φροντίζει τους καταναλωτές από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία ως η Νο 1 μάρκα αντηλιακών.

Το ίδιο σημαντική όμως είναι και η προστασία του περιβάλλοντος και η NIVEA επικεντρώνει τις έρευνές της και σε αυτό το κομμάτι, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με την καλύτερη δυνατή προστασία για όλους.

Μία ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα φέρνει σε όλους στην οικογένεια χαρά, ενέργεια και διάθεση για βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα! Τώρα με την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών NIVEA SUN για παιδιά κι ενήλικες μπορούμε να ζήσουμε το καλοκαίρι στο έπακρο, χωρίς να έχουμε τον φόβο των εγκαυμάτων και των ερεθισμών που προκαλούνται από τον ήλιο! Χωρίς τίποτε να μας περιορίζει και με τη NIVEA σύμμαχο, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το πιο αξέχαστο καλοκαίρι!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network