Το online φαρμακείο δύο αδελφών από την Κρήτη που θα σου λύσει τα χέρια

ThinkPharmacy.gr

Τα τελευταία χρόνια μεγάλο ποσοστό του καταναλωτικού κοινού έχει στραφεί στο e-commerce, δηλαδή το ηλεκτρονικό εμπόριο. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Eurostat περίπου το 45% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου αγοράζει ηλεκτρονικά. Και αυτό γιατί όσο περνούν τα χρόνια ο κόσμος εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με το διαδίκτυο. Είναι εύκολα προσβάσιμο και δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί. 

Αυτή την ευκολία, την ταχύτητα, αλλά και την ασφάλεια των συναλλαγών εγγυάται και το ηλεκτρονικό φαρμακείο ThinkPharmacy.gr που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους τα προϊόντα που χρειάζονται στις καλύτερες τιμές μόνο με λίγα κλικ.

Το ThinkPharmacy.gr είναι το δημιούργημα δύο νέων αδελφών από την Κρήτη που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή επαγγελματική πορεία. Ο Ορέστης και ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης σπούδασαν Φαρμακευτική στην Αθήνα. Πριν από περίπου 6 χρόνια αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί ένα φυσικό φαρμακείο, ενώ το 2017 δημιούργησαν το ThinkPharmacy.gr, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής. 

“Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και ασφαλούς συνεργασίας με τους πελάτες μας” αναφέρουν τα δύο αδέρφια. 

Καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα φυσικής υγιεινής και φροντίδας, ομοιοπαθητικά, ορθοπεδικά και βρεφικά είδη είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορεί κάποιος να βρει στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Με λίγα λόγια ό,τι θα μπορούσαμε να βρούμε σε ένα φυσικό φαρμακείο.

Έτσι, ακόμη και αν δουλεύουμε πολλές ώρες και δεν προλαβαίνουμε να πάμε στο φαρμακείο, μας παρέχετε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από γνωστές και έμπιστες εταιρείες.

Απλώς παίρνουμε το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή στα χέρια, επιλέγουμε τα προϊόντα που χρειαζόμαστε και περιμένουμε να τα παραλάβουμε στην πόρτα μας.

Τα προϊόντα έρχονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. 

Παράλληλα, η ομάδα του ThinkPharmacy.gr είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία του κόσμου τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email. 

Και φυσικά τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε να αγοράσουμε ηλεκτρονικά. Ακολουθείται αυστηρή διαδικασία συντήρησης, καθώς τα προϊόντα τους φυλάσσονται σε σκιερό μέρος, στην προβλεπόμενη θερμοκρασία και υγρασία, ώστε να μην υπάρχουν αλλοιώσεις. 

“Είναι σημαντικό για μας η δόμηση της ασφάλειας σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε, από τις ασφαλείς χρηματικές συναλλαγές του πελάτη μέχρι τη σωστή συντήρηση των προϊόντων” εξήγησε ο Ορέστης Σαριδάκης. 

Δεν χρειάζεται λοιπόν να σκεφτόμαστε πότε θα πάμε στο φαρμακείο, καθώς το ThinkPharmacy “σκέφτεται” για μας και μας προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα του ThinkPharmacy.gr εδώ

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network