ΈΛΗΞΕ | Διαγωνισμός : Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Τρεχάτε ποδαράκια μου»

Τρεχάτε ποδαράκια μου

Το The Mamagers.gr και το Cine Παράδεισος προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Τρεχάτε ποδαράκια μου» (Ozzy).
Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00, στο Cine Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός). Είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Όροι συμμετοχής:
  • Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.
  • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email αμέσως μετά την κλήρωση για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.

Καλή επιτυχία!

Τρεχάτε ποδαράκια μου (Όζι)

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ

Με τις φωνές των: Σπύρος Κυριαζόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Χρήστος Πλαϊνης, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Αργύρης Παυλίδης,
Νέστωρ Κοψιδάς, Ντίνος Σούτης, Δημήτρης Μάριζας.

Ακούγονται επίσης: Δημήτρης Παπαδάτος, Γιώργος Σκουφής, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Γιάννης Τσούτσιας.

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network