5 τυχεροί κερδίζουν το νέο σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations PopCorn Party

Πίσω στα θρανία και ώρα για δημιουργία με Play-Doh

Πίσω στα θρανία λοιπόν και ώρα για δημιουργία με Play-Doh!

Το Play-Doh διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του – η οποία έχει κατοχυρωθεί ως επίσημο trademark στο brand – έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχει αναδειχτεί, ως ένα από τα πιο δημοφιλή πολυαισθητηριακά παιχνίδια. Έχοντας βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, το Play-Doh είναι ένα ασφαλές, μη τοξικό παιχνίδι, το οποίο φέτος γιόρτασε τα 63α του γενέθλια και αποτελεί πολύτιμο σημείο σύνδεσης με την παιδική ηλικία για παιδιά, γονείς και παππούδες σε όλο τον κόσμο.

Τα αγαπημένα Play-Doh φροντίζουν για άλλη μια φορά να απασχολήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τους μικρούς μας φίλους το φθινόπωρο που έρχεται με το νέο Play-Doh PopCorn Party, μια μηχανή για popcorn με 6 μη τοξικά βαζάκια Play-Doh.

Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά

Νέο σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations, μια μηχανή για popcorn με 6 μη τοξικά βαζάκια Play-Doh

5 τυχεροί κερδίζουν το νέο σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations PopCorn Party

Στο συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού το… ποπ δεν έχει στοπ! Αυτή η μηχανή για ποπ-κορν, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται το παιδί για να δημιουργήσει αριστουργήματα από ποπ-κορν Play-Doh. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανή για να φτιάξει ποπ-κορν στα 3 κουβαδάκια: το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 βαζάκια με το αγαπημένο πλαστοζυμαράκι Play-Doh σε μικρό και κλασικό μέγεθος. Στις 2 κάρτες δημιουργίας μπορείτε να δείτε οδηγίες βήμα-βήμα για να φτιάξετε ποπ-κορν, καραμέλες, μπισκότα και να προσθέσετε σιρόπι ή βούτυρο!

Με το νέο Play-Doh PopCorn Party οι μικροί φίλοι μας έχουν την δυνατότητα να χειριστούν διάφορα εργαλεία και να επεξεργαστούν υφές, χρώματα και σχήματα! Το βασικό πλεονέκτημά του όμως είναι ότι τα παιδιά και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικό χρόνο παρέα, να διασκεδάσουν με την μηχανή ποπ κορν και να γεμίσουν τους κουβάδες με λιχουδιές για το απόλυτο πάρτι!

5 τυχεροί κερδίζουν το νέο σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations PopCorn Party

Γι’ αυτό, το The Mamagers σε συνεργασία με την Hasbro, χαρίζει σε 5 τυχερούς από εσάς ένα σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations Μηχανή για Popcorn για ατελείωτη δημιουργία και διασκέδαση!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί:

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής

Διαβάστε τους όρους στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network