ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε τις νέες βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bébé με γάλα!

bio-bébé με γάλα

Το The Mamagers και το bio-bébé διοργανώνουν super διαγωνισμό με δώρο τις δύο νέες βιολογικές κρέμες με γάλα! 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 5 + 5 Φαρίν Λακτέ με γάλα και βρώμη και Ρυζάλευρο βανίλια με βιολογικό γάλα!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάνετε LIKE στο Facebook Page του The Mamagers και του bio-bébé και συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

[wpforms id=”28106″]

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής:

– Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή από μέλη της ίδιας οικογένειας ή η συμμετοχή ενός ατόμου με πολλαπλούς λογαριασμούς.
– Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
– Ο διαγωνισμός λήγει στις 7/02 στις 14:00.
– Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μετά την κλήρωση μέσω email για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.
– Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

Καλή επιτυχία!

____________________________________________________________________________

ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε τις νέες βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bébé με γάλα!

Η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bébé φαρίν λακτέ με σιτάρι, βρώμη και γάλα, μπορεί να αποτελέσει μέρος των τροφών του απογαλακτισμού από τον 6ο μήνα και μετά. Εύκολη στην παρασκευή της και με λεία υφή, η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bebe φαρίν λακτέ με σιτάρι, βρώμη και γάλα περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Συστατικά ανά 100g σκόνης:  Προβρασμένο σιτάλευρο*, ρυζάλευρο*, βρώμη*, δημητριακά (75%), αποβουτυρωμένο γάλα* σε σκόνη (22,5%), ανθρακικό ασβέστιο, βιταμίνες (βιταμίνη Α, βιταμίνη B1, βιταμίνη D)

* βιολογικής καλλιέργειας

Περιέχει γλουτένη, περιέχει σιτάρι, περιέχει 100% βιολογικό γάλα.  Το αναφερόμενο αλάτι αντιστοιχεί στο νάτριο που φυσικά περιέχεται στα επιμέρους συστατικά.

ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε τις νέες βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bébé με γάλα!

Η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bébé Ρυζάλευρο Βανίλια με γάλα, μπορεί να αποτελέσει μέρος των τροφών του απογαλακτισμού από τα τέλη του 4ου μήνα και μετά ή σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου. Εύκολη στην παρασκευή της και με λεία υφή, η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bebe Ρυζάλευρο Βανίλια με γάλα, περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Συστατικά ανά 100g σκόνης:  Προψημένο ρυζάλευρο*(74%), αποβουτυρωμένο γάλα* σε σκόνη (22,5%), ανθρακικό ασβέστιο, βιταμίνες (βιταμίνη Α, βιταμίνη B1, βιταμίνη D) φυσικό άρωμα βανίλιας.

* βιολογικής καλλιέργειας

Χωρίς γλουτένη, περιέχει 100% βιολογικό γάλα.  Το αναφερόμενο αλάτι αντιστοιχεί στο νάτριο που φυσικά περιέχεται στα επιμέρους συστατικά.

INFO:

Website: www.bio-bebe.gr
Facebook Page : biobebe.gr
Instagram: @biobebe.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network