ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε το βιβλίο “Το Τίμημα της Αφθονίας” εκδόσεις Μάρτης

Το τίμημα της αφθονίας

Το The Mamagers και οι Εκδόσεις Μάρτης προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο “Το Τίμημα της Αφθονίας” της συγγραφέα Madeline Levine.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάνετε like (αν δεν έχετε ήδη κάνει) στα Facebook Page του The Mamagers και των εκδόσεων Μάρτης και συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής:

  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή από μέλη της ίδιας οικογένειας ή η συμμετοχή ενός ατόμου με πολλαπλούς λογαριασμούς.

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.

  • Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 29/01 στις 14:00.

  • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μετά την κλήρωση μέσω email για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.

  • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το αντίτυπό τους απ’το γραφείο των εκδόσεων (Σκούφου 8, 10557, Αθήνα). Καθημερινά, από τις 09:30 έως τις 15:00.

  • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

______________________________________________________

 Το τίμημα της αφθονίας, εκδόσεις Μάρτης

Στο βιβλίο αυτό, η κλινική ψυχολόγος, γνωστή και για τις ομιλίες της ανά τον κόσμο Madeline Levine, αποκαλύπτει έναν έναν τους μύθους γύρω από το μεγάλωμα των παιδιών, επισημαίνει τις τοξικές επιρροές της σημερινής μας κοινωνίας στην ανατροφή τους και δίνει πρακτικές συμβουλές στους γονείς για το πώς να αποφύγουν τις παγίδες και να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν έναν αυθεντικό και υγιή εαυτό.

ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε το βιβλίο "Το Τίμημα της Αφθονίας" εκδόσεις Μάρτης

Οι έρευνες τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι τα έξυπνα, φαινομενικά σίγουρα για τον εαυτό τους παιδιά, τα οποία προέρχονται από οικονομικά ευκατάστατες οικογένειες της μεσαίας ή ανώτερης τάξης κι έχουν γονείς που νοιάζονται γι’ αυτά και ασχολούνται με την ανατροφή τους, εκδηλώνουν υψηλότερα ποσοστά κατάθλιψης, άγχους και χρήσης ουσιών σε σύγκριση με παιδιά άλλων κοινωνικοοικονομικών ομάδων. Η πίεση για επιτυχία, η τελειοθηρία και η αναγωγή των υλικών αγαθών σε αξία είναι οι βασικοί λόγοι που συμβάλλουν στα προβλήματα αυτών των παιδιών.

Ποιες συμπεριφορές και συνήθειες των κατά τα άλλα καλοπροαίρετων γονιών δημιουργούν τελικά δυσκολίες στα παιδιά; Τι κάνει άθελά του ένας γονιός και εμποδίζει την αυτονομία και την αξιοποίηση του δυναμικού των παιδιών του; Πώς η αφθονία των υλικών αγαθών αναστέλλει την υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού; Πώς η συνεχής κριτική στα παιδιά προκειμένου να «βελτιώνονται» σε ό,τι κάνουν και η πίεση για τις σχολικές επιδόσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία; Τι τελικά έχει σημασία για την επιτυχία ενός παιδιού στη ζωή;

«Επιδραστικό… Όλοι οι γονείς θα πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο, είτε έχουν προβλήματα με τα παιδιά τους είτε όχι».
Washington Post

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Tα παιδιά έχουν δικαίωμα να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, το ίδιο όμως και οι γονείς

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network