Κερδίστε το βιβλίο «Το έβδομο παιδί» από τις εκδόσεις Utopia

Κερδίστε το βιβλίο «Το έβδομο παιδί» από τις εκδόσεις Utopia

Το The Mamagers σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Utopia χαρίζει σε δύο τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο «Το έβδομο παιδί», που μόλις κυκλοφόρησε!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Τα εφτά παιδιά έχουν ένα κοινό: γεννήθηκαν στο μαιευτήριο Β του Κρατικού Νοσοκομείου Δανίας και προορίζονταν και τα εφτά για υιοθεσία. Τους μήνες που ακολούθησαν, οι γκουβερνάντες του διάσημου ορφανοτροφείου Κόνγκσλουντ βρήκαν για αυτά καινούριες οικογένειες σε όλη την έκταση της Δανίας, και τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς την παραμικρή ιδέα για το παρελθόν τους.

Ένα από τα παιδιά κουβαλούσε ένα μυστικό, που έπρεπε να παραμείνει κρυφό με κάθε τίμημα. Όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, πολλά χρόνια αργότερα, βρέθηκε νεκρή σε μια ακρογιαλιά δίπλα στο ορφανοτροφείο, ξέσπασε μια υπόθεση, που κατέληξε να συγκλονίσει όλο το έθνος: Μήπως το ξακουστό ορφανοτροφείο, εδώ και μισό αιώνα, έκρυβε σκάνδαλα, με ρίζες στα υψηλά κλιμάκια;

«Το έβδομο παιδί» είναι η ιστορία για το σύνδεσμο ανάμεσα στα εφτά παιδιά, που οι ζωές τους κατέληξαν να συνδέονται άρρηκτα από την ώρα που γεννήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 60 και τις επόμενες δεκαετίες, που η οικονομική ευημερία ήρθε στη Δανία. Από την πρώτη μέρα της υπόθεσης Κόνγκσλουντ αναμείχθηκαν στην υπόθεση ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας, μια ιδεαλιστική εφημερίδα και οι πολιτικοί της Δανίας με τη μεγαλύτερη επιρροή….

….Και στο Κόνγκσλουντ η Μάουνα τραγουδούσε την ατέλειωτη σειρά στίχων για τα μπλε ελεφαντάκια, που προχωρούσαν πάνω στο λεπτό δίχτυ του ιστού της αράχνης – κάτι που φυσικά ήταν η δική της προειδοποίηση προς τα παιδιά που είχε υπό την φροντίδα της…

…το δίχτυ το πιο λεπτό, τα βήματα τα πιο προσεκτικά…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο ERIK VALEUR γεννήθηκε το 1955 στην Κοπεγχάγη. Eίναι Δανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και ιδρυτής της εφημερίδας Manedsbladet Press. Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Kryger το 1994 και το 1999. Το 2002 συνεργάστηκε στη συγγραφή του βιβλίου Magtens Bog (Το βιβλίο της εξουσίας), με θέμα πολιτικά σκάνδαλα στη Δανία. Το 2011 εξέδωσε το μυθιστόρημα Το έβδομο παιδί το οποίο απέσπασε πολλά βραβεία και μεταφράστηκε σε 13 γλώσσες.

Διαγωνισμός

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάνετε like στην σελίδα The Mamagers και στην σελίδα Utopia Publishing και συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Όροι και λεπτομέρειες διαγωνισμού

Δείτε τους όρους στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network