Ελληνική Αγωγή – Παιδικά τμήματα για παιδιά 4-12 ετών

Μια από τις δυσκολότερες γλώσσες είναι η ελληνική, αλλά ταυτόχρονα, είναι και ένα τεράστιο εργαλείο για όλους όσοι τη γνωρίζουν σωστά και μπορούν να διαχειριστούν αυτόν το γλωσσικό «θησαυρό».

Και επειδή, όσο μικρότερος μπαίνει κανείς στη διαδικασία της εκμάθησης, τόσο ευκολότερη είναι και η διαδικασία, τα τμήματα ελληνικής αγωγής για παιδικές ηλικίες έρχονται να αποτελέσουν έναν από τους τρόπους για να φέρεις το παιδί σου πιο κοντά στην αρχαία ελληνική γλώσσα, πιο εύκολα, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του και να πετύχεις ένα δυναμικό και σωστό ξεκίνημα της μαθησιακής του πορείας!

Τα τμήματα της Ελληνικής Αγωγής απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, δίνοντας σε αυτά, από νωρίς, την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ελληνική γλώσσα αλλά και να έχουν μια πρώτη επαφή με την αρχαία μορφή της.

Ανάμεσα στους στόχους των παιδικών τμημάτων της ελληνικής αγωγής, είναι και η επαφή των παιδιών με την αρχαιότερη μορφή της ελληνικής γλώσσας, η διασύνδεση των αρχαίων με τη Νέα ελληνική, η γνωριμία με τα ελληνικά ήθη, έθιμα, πρότυπα, αξίες αλλά και τη Μυθολογία.

Δες αναλυτικά τους πολλαπλούς στόχους της Ελληνικής Αγωγής: 

INFO: Τα μαθήματα της Ελληνικής Αγωγής, που απευθύνονται σε παιδικές ηλικίες, πραγματοποιούνται στο Εμπορικό Κέντρο Cosmos, στη λεωφόρο Κηφισίας 125-127 στους Αμπελόκηπους.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network