Φωτεινή Αθερίδου: “Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα”

Φωτεινή Αθερίδου: "Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα"

Η Φωτεινή Αθερίδου γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στις 15 Μαίου και έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο Instagram της περιγράφοντας πως βίωσε τη διαδικασία της γέννας. Όπως εξήγησε η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ενώ η πρώτη της γέννα είχε γίνει με καισαρική.

“15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακίδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη!”.

Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό του μαιευτηρίου, γράφοντας πως “με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν!“.

Δες την ανάρτηση:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network