Ήλιος και παιχνίδι! Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

Ήλιος και παιχνίδι!  Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

Τι πιο χαρούμενη καλοκαιρινή εικόνα από χαμογελαστά παιδιά να απολαμβάνουν τον ήλιο; Ανεμελιά, ευτυχία, ξεγνοιασιά! Για να συμβούν, όμως, όλα αυτά, εκτός από ήλιο, θάλασσα, παιχνίδια και παιδικές φωνές, χρειάζεται και η σωστή αντηλιακή προστασία που θα προστατεύει την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.

Τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα για τα παιδιά αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοι για ανέμελες στιγμές δίπλα στο κύμα, όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους που θα απολαύσουν το παιχνίδι τους, αλλά και για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που θα τα καμαρώνουν χωρίς αγωνία όσο θα συλλέγουν πολύτιμες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Το κατάλληλο παιδικό αντηλιακό: Από πού να ξεκινήσω; 

Η επιλογή της σωστής αντηλιακής προστασίας για τα παιδιά μας μπορεί να μοιάζει δύσκολη, όμως δεν είναι. Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να επιλέξουμε τη μάρκα που θα εμπιστευθούμε. Αυτή πρέπει να είναι αξιόπιστη, να γνωρίζει καλά τη βρεφική και παιδική επιδερμίδα και να συνδυάζει εμπειρία και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Μια τέτοια μάρκα είναι η Mustela®που, για περισσότερα από 70 χρόνια, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος.

Η νέα ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία!

Όταν μιλάμε για κατάλληλη αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά, τότε πρέπει να μιλάμε χωρίς αμφιβολία για συνθέσεις υψηλής και πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας, που σέβονται την ευαισθησία του δέρματός τους. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Mustela®όχι μόνο ανανεώθηκε και απέκτησε ολοκαίνουρια εμφάνιση, αλλά και νέα προϊόντα & συσκευασίες, προσφέροντας στα μωρά*, τα παιδιά και όλη την οικογένεια την ίδια ολοκληρωμένη προστασία, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και όχι μόνο! Στα προϊόντα της περιέχονται φίλτρα UVA και UVB με υψηλό και πολύ υψηλό δείκτη SPF 50 και 50+, τα οποία εξασφαλίζουν την απαραίτητη υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα είναι και φιλικά προς το θαλάσσιο περιβάλλον**.

Όλα τα αντηλιακά της σειράς Mustela®:

  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σώμα και στο πρόσωπο.
  • Δεν περιέχουν άρωμα και για αυτό είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου, του μη ανεκτικού, του ατοπικού και του φωτοευαίσθητου.
  • Είναι ανθεκτικά… στο παιχνίδι με την άμμο, στο νερό της θάλασσας και της πισίνας, στην επαφή με την πετσέτα και τα ρούχα, έχουν ευχάριστη υφή, απλώνονται εύκολα και δεν αφήνουν υπολείμματα.
  • Είναι κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης, σύμφωνα με τις οδηγίες έκθεσης στον ήλιο*, για μωρά, παιδιά και όλη την οικογένεια, ακόμα και για εγκύους!

Η σειρά των αντηλιακών Mustela®καλύπτει κάθε ανάγκη, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα σε μορφή spray, lotion αλλά και stick. Πιο συγκεκριμένα η σειρά αντηλιακών Mustela®περιλαμβάνει:

● Το High Protection Sun Spray SPF50 Mustela®, αντηλιακό σώματος και προσώπου υψηλής προστασίας σε μορφή spray με βιολογικό αβοκάντο, το οποίο εφαρμόζεται και απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το βρίσκουμε σε συσκευασία των 200ml.

Ήλιος και παιχνίδι!  Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

● Το Very High Protection Sun Lotion SPF50+ Mustela ®, αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου πολύ υψηλής προστασίας. Διατίθεται σε νέα συσκευασία των 100ml, αλλά και σε πιο πρακτική συσκευασία των 40ml, για να το έχουμε πάντα και παντού μαζί μας!

Ήλιος και παιχνίδι!  Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

● Το Family Sun Stick SPF50 Mustela®, αντηλιακό υψηλής προστασίας σε μορφή stick, για να προστατεύει στοχευμένες περιοχές του προσώπου και του σώματος, όπως τα αυτιά, τα χείλη1, τα ζυγωματικά και τα σημάδια εκ γενετής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά όλο τον χρόνο και διαθέτει εξαιρετική υφή που εφαρμόζεται εύκολα και δεν κολλάει.

Ήλιος και παιχνίδι!  Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

Εφαρμόζοντας τα αντηλιακά προϊόντα της Mustela®στο δερματάκι των μωρών και των παιδιών μας, ξέρουμε πως τους χαρίζουμε την ιδανική προστασία! Και το καλύτερο; Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Mustela® είναι ιδανική και για όλη την οικογένεια, ακόμα και για εκείνους που ανήκουν σε πιο «απαιτητικές» ομάδες, όπως όσοι έχουν φωτοευαίσθητη επιδερμίδα ή τις εγκύους!

Στις φετινές λοιπόν διακοπές, το οικογενειακό νεσεσέρ έχει ένα πολύτιμο αντηλιακό χάδι για όλους!

Όλα τα προϊόντα Mustela®συνιστώνται από τον Σύλλογο Μαιών2 και διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

1Χρήση σε μωρά άνω του 1 έτους.

2Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας.

*Παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πρέπει να εκθέτονται στον ήλιο. Σε περίπτωση που η έκθεση στον ήλιο είναι αναπόφευκτη, να γίνεται σε συμμόρφωση με τις οδηγίες έκθεσης στον ήλιο.

**Με Φίλτρα UV που συμμορφώνονται με τη συμφωνία της Χαβάης για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network