Δύο νέα βιβλία Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον Οκτώβριο!

Δύο νέα βιβλία Χάρι Πότερ

Στις 26 Ιουνίου έκλεισαν 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του βιβλίου “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”. Η έκδοση αυτή πούλησε 450 εκατομμύρια αντίτυπα σε 29 γλώσσες και πυροδότησε μια σειρά ταινιών αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με αφορμή αυτή την επέτειο, οι εκδόσεις Bloomsbury, που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα κυκλοφορήσουν δυο νέα βιβλία Χάρι Πότερ που επικεντρώνονται στο “The Boy Who Lived”(Το Αγόρι που Έζησε).

Το πρώτο, Χάρι Πότερ: Η Ιστορία Της Μαγείας, ένα coffee table book (μια έκδοση μεγάλη, πλούσια σε εικονογράφηση, ειδικά προορισμένη για περιστασιακή ανάγνωση) θα παρουσιάζει πρωτότυπα κι ανέκδοτα σχέδια από τα βιβλία του Potter της συγγραφέα JK Rowling από τα βιβλία και τα δοκίμια για τα διάφορα μέρη της έκθεσης από συγγραφείς όπως οι Major Tim Peake, Lucy Mangan, Steve Backshall και Anna Pavord.

Το δεύτερο, Χάρι Πότερ: Ένα Ταξίδι Στην Ιστορία Της Μαγείας, απευθύνεται σε οικογενειακό κοινό και θα εξετάζει την ιστορία της μαγείας που διδάσκεται στο Hogwarts, μαζί με επιλεγμένα αντικείμενα από το εκθετήριο.

Τα δύο νέα βιβλία Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, κανένας από αυτούς τους νέους τόμους δεν γράφτηκε από την J. K. Rowling, την δημιουργό της σειράς. Αντ ‘αυτού, αυτά τα βιβλία θα συνοδεύσουν την έκθεση της βρετανικής βιβλιοθήκης που γιορτάζει την επέτειο της σειράς. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Οκτωβρίου του 2017 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018.

Οι εκδόσεις Bloomsbury σχεδιάζουν να δημοσιεύσουν ψηφιακά αντίγραφα των βιβλίων στην ιστοσελίδα του Pottermore, βεβαίως.

Εμείς βέβαια ακόμα περιμένουμε να μας στείλει η Andy Sachs (Anne Hathaway) το αδημοσίευτο χειρόγραφο του Χάρι Πότερ. Η Μέριλ Στριπ ως Miranda Priestley διαβολικά απολαυστική όπως πάντα.
-You want the unpublished manuscript, ψέλλισε η τρομαγμένη Andy κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό:

Πηγή: fortune.com

Διαβάστε επίσης:

Από τον πολύ Χάρι Πότερ, ξεχάσαμε τον Οδυσσέα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network