Γκρινιάρικο παιδί ή γκρινιάρικη ζωή;

Γκρινιάρικο παιδί ή γκρινιάρικη ζωή;

Ξαφνικά ότι και να κάνετε το παιδί σας δεν είναι ποτέ ευχαριστημένο.

Μουρμουράει, κλαψουρίζει και δημιουργείται εκνευρισμός στο σπίτι. Πάρτε μια καλή, βαθιά ανάσα και αντιμετωπίστε το :

Αρχικά δεχθείτε ότι το παιδί  δεν γκρινιάζει για να σας εκνευρίσει, αλλά γιατί θέλει την προσοχή σας. Κάντε μια ανασκόπηση και σκεφτείτε τι άλλαξε τον τελευταίο καιρό και του έχει προκαλέσει ανασφάλεια . Αν δεν είναι κάτι που ξεκίνησε από το σπίτι σας, κουβεντιάστε μαζί του μήπως είναι από το σχολείο, είναι σημαντικό να βρεθεί η πηγή της ανασφάλειας της.

Αν τίποτα δεν έχει αλλάξει και είναι στοιχείο του χαρακτήρα του παιδιού να γκρινιάζει, και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ευαίσθητα και έχει ανάγκη τη σταθερότητα και την ηρεμία. Η πείνα και η νύστα τα επηρεάζει πολύ, όπως και καθετί καινούριο. Φροντίστε να του παρέχετε ένα σταθερό πρόγραμμα και να του υπενθυμίζετε ότι είστε πάντα εκεί. ΤΟ παιδί αυτό έχει ανάγκη από κανονισμούς

Πριν από όλα αυτά όμως, σιγουρευτείτε ότι το παιδί σας δεν ταλαιπωρείται απλά από τις αλλεργίες της εποχής, που προκαλούν εκτός από συνάχι και βουλωμένη μύτη, πονοκέφαλο και εκνευρισμό.

Το Nasal Ointment της FREZYDERM είναι μια άνυδρη ρινική αλοιφή, ιδανική για την αντιμετώπιση ερεθισμών και την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Τα συστατικά του Nasal Ointment, όπως τα έλαια Φασκόμηλου, Margosa και Αραβόσιτου, το κάνουν απόλυτα συμβατό με φαρμακευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση μολύνσεων και κατάλληλο για ομοιοπαθητική αγωγή. Χωρίς φαρμακευτικές ουσίες, άρωμα, χρώμα και συντηρητικά. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Η βρεφική μαλακτική κρέμα Baby Perioral Cream της FREZYDERM, με σεβασμό στη βρεφική επιδερμίδα, ανακουφίζει άμεσα και με φυσικό τρόπο ακόμα και τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα και προλαμβάνουν την ανάπτυξη μολύνσεων.

nasal ointment-HIGH CMYK

Baby_Perioral

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network