«Μη με αφήσεις ποτέ γιατί θα σου κάνω κακό»: Συγκλονιστική καμπάνια της Lacta για τις γυναικοκτονίες

καμπάνια της Lacta

Σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και τριών δευτερολέπτων παρουσιάζεται η ιστορία μιας γυναίκας που κακοποιήθηκε και τελικά σκοτώθηκε από τον σύντροφό της, όταν εκείνη του ζητά να χωρίσουν.

Viral η νέα καμπάνια της Lacta

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η νέα ταινία μικρού μήκους της Lacta, που γυρίστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες καμπάνιες της Lacta, όπου υμνούν την αγάπη και τον έρωτα, η ταινία τεσσάρων λεπτών και τριών δευτερολέπτων με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που δολοφονείται από τον σύντροφό της, όταν εκείνη του ζητά να χωρίσουν.

«Μέχρι σήμερα, μόνο το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη» σημειώνεται στο τέλος του βίντεο, με τη Lacta να συμβουλεύει τις γυναίκες να απευθυνθούν στην οργάνωση Διοτίμα – Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα, σε περίπτωση που αναγνωρίσουν σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση.

Δείτε το βίντεο:

INFO:

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος
Σενάριο: Αγγελική Κορνολέτου, Κατερίνα Ανδρούλη, Πάνος Σαμπράκος
Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Έκτορας Λιάτσος
Ακούγεται το «Μη μου μιλάς γι’ αγάπη», με τη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη (Μουσική: Γιάννης Σπανός, Στίχοι: Κώστας Ασημακόπουλος)

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network