«Μου λείπει απίστευτα. Έχω κλάψει πολύ»: H συγκινητική ανάρτηση της Μενούνος για τη μητέρα της

«Μου λείπει απίστευτα. Έχω κλάψει πολύ»: H συγκινητική ανάρτηση της Μενούνος για τη μητέρα της

Πριν από μερικούς μήνες η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μανούνος έχασε την μητέρα της μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει από πολύ νωρίς ανοικτά για τη μάχη της μαμάς της με τον καρκίνο του εγκεφάλου, σε μία προσπάθεια να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που έρχονταν αντιμέτωποι με αντίστοιχα προβλήματα υγείας.

Όταν η μητέρας της «έφυγε» από τη ζωή η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον πόνο και τη θλίψη της. Τώρα, με μία νέα ανάρτηση η Μαρία Μενούνος μίλησε και πάλι για το πόσο πολύ της λείπει η μητέρας της, αλλά και για το πώς προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη της απώλεια.

Μαζί με μία κοινή της φωτογραφία η Μενούνος έγραψε: «Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Los Angeles.
Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη. Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής. Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network