Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο της 7χρονης: Μητέρα λέει πως ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από μεγαλύτερα παιδιά

Πώς να μιλήσω στα παιδιά για το bullying

Ανάστατοι είναι οι γονείς του σχολείου των βορείων προαστίων που έπεσε θύμα κακοποίησης ένα 7χρονο κοριτσάκι από τους συμμαθητές της.

Στο φως έρχεται νέα καταγγελία άγριου bullying για το ίδιο δημοτικό σχολείο στα βόρεια προάστια όπου φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης και η 7χρονη. Όπως υποστηρίζει μια μητέρα, ο γιος της έπεσε κι αυτός θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα την ίδια μέρα με την 7χρονη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star, μία μητέρα καταγγέλλει πως το παιδί της χθες το πρωί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μαθητών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Όπως υποστηρίζει, ο γιος της, μαθητής της Α’ Δημοτικού, σε διάλειμμα του σχολείου, δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δέκα μαθητές μεγαλύτερης τάξης.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα στο χέρι του. Η μητέρα του το πήγε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν τα χαρτιά από το νοσοκομείο με βάση τα οποία επιβεβαιώνεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα.

Πηγή: TheToc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network