ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου”

Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου

Το themamagers.gr σε συνεργασία με την Σπέντζος Φιλμ προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της συγκλονιστικής ταινίας “Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου” που θα προβληθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στον θερινό κινηματογράφο Αβάνα στις 21:00!

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής

– Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή από μέλη της ίδιας οικογένειας ή η συμμετοχή ενός ατόμου με πολλαπλούς λογαριασμούς.

– Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 26/06 στις 14:00.

– Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μετά την κλήρωση μέσω email για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.

Καλή επιτυχία!

____________________________________________________________

Η συγκινητική αληθινή ιστορία της Αντονίνα Ζαμπίνσκι, που κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής έσωσε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων κρύβοντάς τους στο ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας…

Με την Τζέσικα Τσάστεϊν σε μια σπουδαία ερμηνεία.

Δείτε το trailer:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
THE ZOOKEEPERS WIFE

Η δύο φορές υποψήφια για Oscar Jessica Chastain, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ» που διηγείται την αληθινή ιστορία της Antonina Żabińska, μιας εργαζόμενης μητέρας που έγινε ηρωίδα σώζοντας ανθρώπους και ζώα στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πολωνία 1939. Η Antonina και ο σύζυγός της Dr. Jan Żabiński είναι απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, η σχέση τους ανθεί τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο ζωολογικός κήπος της Βαρσοβίας λειτουργεί άψογα υπό την φύλαξη του Jan και την φροντίδα της Antonina. Με μεγάλα αποθέματα ενέργειας, η Antonina ξυπνάει καθημερινά για να φροντίσει την οικογένεια της και το θηριοτροφείο, προτού ανοίξουν οι πύλες του μεγαλοπρεπούς ζωολογικού κήπου για να υποδεχτούν τους επισκέπτες… μέχρι που η είσοδος κλείνει βίαια και ο Ζωολογικός κήπος σφραγίζεται καθώς ολόκληρη η χώρα καταλαμβάνεται από τους Γερμανούς. Συγκλονισμένο το ζευγάρι αναγκάζεται να δίνει αναφορά στον ζωολόγο του Ράιχ, ο οποίος οραματίζεται ένα νέο επιλεκτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής για τον Ζωολογικό κήπο.

Η Antonina και ο Jan αποφασίζουν να μπουν στην Αντίσταση συνειδητοποιώντας ότι τα εγκαταλειμμένα κλουβιά και τα υπόγεια τούνελ που αρχικά σχεδιάστηκαν για να προφυλάξουν τα ζώα, τώρα μπορούσαν να χρησιμεύσουν για να προφυλάξουν την ανθρώπινη ζωή. Καθώς το ζευγάρι αρχίζει να εφαρμόζει σχέδια ώστε να σωθούν άνθρωποι από το Γκέτο της Βαρσοβίας, η Antonina και τα παιδιά της ρισκάρουν την ίδια τους την ζωή.

ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου"

Είδος: Δράμα εποχής
Διάρκεια: 124′
Εθνικότητα: Αμερικανική
Σκηνοθεσία: Niki Caro (Whale Rider, North Country)
Σενάριο: Angela Workman

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best-seller της Diane Ackerman. Πρώτη ύλη για την συγγραφή του βιβλίου αποτέλεσε το ημερολόγιο της Antonina Żabińska.

Με τους:

Jessica Chastain,
Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown) και
Daniel Brühl (βραβευμένος με Χρυσή σφαίρα για το Captain America: Civil War)

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network