Η Pink ανακοίνωσε πως δεν θα δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες των παιδιών της και εξηγεί γιατί

φωτογραφίες των παιδιών

Μια φωτογραφία του 2 ετών γιου της στο Instagram εξόργισε τους θαυμαστές της και η Pink αποφάσισε να αλλάξει τακτική

Η Pink ήταν από τους γονείς που δημοσίευε συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, κάτι που όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να σταματήσει και εξηγεί τους λόγους.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του 2 ετών γιου της χωρίς πάνες, κάτι που εξόργισε τους θαυμαστές της, οδηγώντας σε ένα ανελέητο διαδικτυακό bullying, σύμφωνα με την ίδια.

«Απλώς δεν θα μοιράζομαι πλέον φωτογραφίες τους. Δεν θα το κάνω», είπε η Pink στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Η φωτογραφία του γιου της Τζέιμσον συγκέντρωσε δεκάδες αρνητικά σχόλια όταν δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Ζούμε σε μια φάρμα. Τα παιδιά μου είναι γυμνά. Αυτό γίνεται. Και εγώ είμαι γυμνή μερικές φορές», λέει η Pink, εξηγώντας πως ο γιος της έβγαλε το βρεγμένο μαγιό του κάποια στιγμή λίγο πριν τραβηχτεί το στιγμιότυπο. Στην φωτογραφία φαίνονται η Pink, ο Τζέιμσον και η 7χρονη αδερφή του, Γουίλοου, να κοιτάζουν έναν πελεκάνο «που πέταξε στο δωμάτιό μας και έμεινε μαζί μας περίπου δυο ώρες».

Η εμφάνιση του 2 ετών παιδιού χωρίς εσώρουχα εξόργισε ωστόσο πολλούς από τους followers της τραγουδίστριας.

«Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε πως πρέπει να καλέσουν την Πρόνοια, επειδή δεν φορούσε πάνες, και πώς τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο, και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα», ανέφερε η Pink.

«Έκλαψα πάρα πολύ μετά από αυτό επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι εικόνες από την οικογένειά μου. Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου περισσότερο από καθετί που έχω κάνει και απλώς δεν θα τα μοιράζομαι πια», εξήγησε η τραγουδίστρια.

«Καταλαβαίνω τον κόσμο που λέει, “πρέπει να είσαι πιο προσεκτική, είσαι δημόσιο πρόσωπο, έπρεπε να το είχες σκεφτεί αυτό”, και έχουν δίκιο, αλλά υπάρχει όμορφος τρόπος για να το πεις αυτό», κατέληξε η Pink.

Lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network