Κατερίνα Διδασκάλου: «Είμαι ερωτευμένη & αυτό δεν το λέει εύκολα μια μαμά στα παιδιά της»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Είμαι ερωτευμένη & αυτό δεν το λέει εύκολα μια μαμά στα παιδιά της»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αποκαλυπτική διάθεση, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στον άνθρωπο της ζωής της, δηλώνοντας ερωτευμένη. Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και την πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», άνοιξε τα χαρτιά της προσωπική της ζωής, αποκαλύπτοντας πτυχές που κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τα παιδιά της, καθώς όπως εξήγησε χαρακτηριστικά την βοήθησαν να αντιληφθεί «την πραγματική διάσταση των πραγμάτων».

«Κατά κάποιον τρόπο, τα παιδιά μου με έσωσαν. Με όλες τις έννοιες. Με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου στην εφηβεία με είδαν ανταγωνιστικά. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε “ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια;”. Όταν η κόρη μου, μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα “τι να με κάνει εμένα τη γριά; Εσένα θέλει”. Στον γιο μου έλεγα πάντα να φέρεται στα κορίτσια, όπως θα ήθελε εκείνος να φέρονται τα αγόρια στις αδερφές του» είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου “το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα και συντροφικότητα”.

Όσο για τον αγαπημένο της, η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε με λεπτότητα και διακριτικό τρόπο «Είμαι ερωτευμένη, ερωτευμένη με τη ζωή πρώτα, που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο, με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου “το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα και συντροφικότητα“. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώνεις ως μαμά στα παιδιά σου ότι είσαι ερωτευμένη. Τα δικά μου τα παιδιά όμως, είναι γενναία».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network