“Το λαμπρό μου σώμα που έφερε στη γη το μωρό μου”: Ελληνίδα Influencer δείχνει την κοιλιά της 10 εβδομάδες μετά τη γέννα

Γεωργαλα

Μία γλυκιά υπενθύμιση προς όλες τις μέλλουσες μητέρες θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νεφέλη Γεωργαλά. Η διάσημη Ελληνίδα influencer, που έγινε μητέρα για πρώτη φορά μόλις πριν από δέκα εβδομάδες, μοιράστηκε με τους followers της τη σημερινή εικόνα του σώματός της, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πολύ συχνά, ξεχνάμε να τιμάμε το σώμα μας.

Συγκεκριμένα, η Νεφέλη Γεωργαλά φωτογραφήθηκε φορώντας μία μπλούζα που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της ενώ έγραψε ένα ευχαριστήριο κείμενο για το σώμα της. Το σώμα που κουβάλησε, δημιούργησε και γέννησε το πρώτο της παιδί. Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων πως το σώμα της είναι κουρασμένο και χρειάζεται φροντίδα ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν έχει χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης στην περιοχή της κοιλιάς και αυτό είναι εντάξει.

“Το λαμπρό μου σώμα που δημιούργησε, κουβάλησε, ανέθρεψε, προστάτεψε και έφερε στη γη το μωρό μου. Έχουμε την τάση να ξεχνάμε να τιμάμε τα σώματά μας, αλλά ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας τα ευχαριστήσουμε για όλα όσα κάνουν σε καθημερινή βάση. Έτσι μοιάζει το σώμα μου 10 εβδομάδες μετά τη γέννα. Ναι, έχω χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά η κοιλιά μου έχει ακόμα κάποιο έξτρα λίπος, και; Το σώμα μου είναι κουρασμένο, χρειάζεται φροντίδα και όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει. Και στον δρόμο της ανάρρωσης, μαθαίνω πώς να αγαπάω τον εαυτό μου λίγο παραπάνω…”, σημείωσε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νεφέλη Γεωργαλά.

View this post on Instagram

A post shared by NEF (@nefeligeorgala)

Πηγή: MissBloom.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network