5 λόγοι που δεν θα χάσουμε με τίποτα τη Μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom!

5 λόγοι που δεν θα χάσουμε με τίποτα τη Μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι στην αρχή του, και να μην έχουμε φτιάξει ακόμα βαλίτσες για διακοπές που τόσο λατρεύουν τα παιδιά,  αλλά υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για όμορφες οικογενειακές βόλτες στη πόλη στις οποίες μπορούμε να περάσουμε υπέροχα! Άλλωστε το πιο πολύτιμο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας, είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε μαζί τους.

Ως γονείς, αναζητούμε συχνά δραστηριότητες και βόλτες στις οποίες μπορούμε να αφήσουμε πίσω τις έγνοιες και να ζήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές. Έτσι, λοιπόν, όταν μάθαμε ότι αυτό το καλοκαίρι το Kidom του Allou! Fun Park ντύνεται στα μπλε και υποδέχεται τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ δεν το σκεφτήκαμε και πολύ. Πόσο μάλλον όταν καταλάβαμε ότι η καθιερωμένη πλέον βόλτα για εμάς όπως και για πολλές άλλες οικογένειες στο Allou!, θα είχε αυτή τη φορά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα εκτός από ψυχαγωγικό και θα δείτε το γιατί.

Σπεύσαμε, λοιπόν, να απολαύσουμε αυτήν την Μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom και θα σας πούμε 5 λόγους για τους οποίους εσείς και τα παιδιά σας θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία!

1. Γιατί τα λατρεμένα μας Στρουμφ ευαισθητοποιούν τα παιδιά για την προστασία του πλανήτη

Τα Στρουμφ εκτός από αγαπημένοι παιδικοί ήρωες που μοιράζουν απλόχερα χαρά και καλοσύνη σε όλους, φέτος έχουν και μια ακόμη πολύ σημαντική αποστολή! Ως περήφανοι πρεσβευτές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά, τους νέους αλλά και τους ενήλικες για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έτσι τη δική τους στρουμφοεκδοχή στην έννοια της φράσης «Προστάτεψε κι εσύ τον Μπλε Πλανήτη σου!»

Το Στρουμφοχωριό υποδέχεται τα παιδιά από 25 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου στο Playland, αυτόν τον υπέροχο, καταπράσινο και δροσερό χώρο του Kidom, και έχει ετοιμάσει αγαπημένες στρουμφοδράσεις για ένα καλύτερο πλανήτη με υπέροχες στρουμφοκατασκευές και πολύ παιχνίδι!

5 λόγοι που δεν θα χάσουμε με τίποτα τη Μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom!

Τα παιδιά συνειδητοποιούν μέσα από τις δράσεις πως η φύση είναι το σπίτι τους. Μαθαίνουν να φυτεύουν, να καθαρίζουν την αγαπημένη τους παραλία και ενημερώνονται για την ανακύκλωση και για το θαλάσσιο περιβάλλον. Παράλληλα αποκτούν επαφή με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βλέπουν από κοντά πως παράγεται η αιολική ενέργεια και πως λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά, ενώ παράλληλα μαθαίνουν πως μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην πράσινη ανάπτυξη.

Μάλιστα η Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, με όραμα το βιώσιμο μέλλον και υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης, επιβραβεύει όλα τα παιδιά της δράση με το Πράσινο Πιστοποιητικό Στρουμφοανακυκλωτή! 

2. Γιατί τα Στρουμφ θα είναι εκεί αυτοπροσώπως

ΣτρουφμοΓιορτή χωρίς οικοδεσπότες δε γίνεται! Έτσι, η Στρουμφίτα, ο Μπαμπαστρούμφ και αγαπημένα Στρουμφ περιμένουν μικρούς και μεγάλους επιλεγμένα Σαββατοκύριακα να τους γνωρίσουν από κοντά και να βγάλουν πολλές…μπλε φωτογραφίες! Τα παιδιά θα τα δουν όλα μπλε και επιτέλους θα συναντήσουν από κοντά και θα αγγίξουν τους αγαπημένους τους ήρωες και θα μάθουν τα πάντα γι’ αυτούς από πρώτο χέρι. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούν και το καταπληκτικό Στρουμφομουσείο στο Kidom όπου θα ακούσουν την ιστορία των Στρουμφ από το Α έως το Ω. Πότε και ποιος εμπνεύστηκε τα Στρουμφάκια; Ποια αγαπήθηκαν από τα παιδιά και ποια έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο; Στο τέλος αυτής της καταπληκτικής εμπειρίας τα παιδιά θα φύγουν από το Kidom με πολλές καινούριες γνώσεις και ένα μοναδικό στρουμφοδώρο!

5 λόγοι που δεν θα χάσουμε με τίποτα τη Μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom!

Και οι στρουμφοεκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Στις 25 & 26 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ! Με λίγα λόγια τα Στρουμφ έχουν γενέθλια και τα γιορτάζουν στο Kidom! Τι σημαίνει αυτό; Ότι γινόμαστε όλοι Στρουμφ και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στους αγαπημένους μας ήρωες σε μια μεγάλη γιορτή όπου τραγουδάμε, χορεύουμε τις αγαπημένες μουσικές των Στρουμφ και σβήνουμε κεράκια με πολλές εκπλήξεις! Ένα Σαββατοκύριακο ΣτρουμφοΓιορτής που δεν χάνεται με τίποτα!

3. Για τα αγαπημένα και διασκεδαστικά παιχνίδια που ξετρελαίνουν τα παιδιά

Εκτός από τα λατρεμένα μας Στρουμφάκια υπάρχουν φυσικά και όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: ο ολοκαίνουριος παιχνιδότοπος PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και πολλά ακόμα.

Και μην ξεχνάμε: facepainting, ζωγραφική, φύλλα δραστηριοτήτων, χειροτεχνίες και κατασκευές που περιμένουν τα παιδιά για να τους χαρίσουν ξέγνοιαστες στιγμές και ατελείωτο παιχνίδι στο πάρκο.

4. Γιατί τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν γνώση και παιχνίδι σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Όταν ενημερωθήκαμε για τη συγκεκριμένη δράση, ενθουσιαστήκαμε πολύ που το αγαπημένο μας Allou! Fun Park κάνει πάντα πολλά βήματα μπροστά και κατάφερε για μια ακόμη φορά να συνδυάσει την γνώση και την ευαισθητοποίηση για τον πλανήτη με το παιχνίδι.

Για να αποκτήσουν τα παιδιά μας οικολογική συνείδηση, χρειάζονται μικρές, καθημερινές “πράξεις σεβασμού” προς στο περιβάλλον, ξεκινώντας από την ανακύκλωση, μέχρι την ενεργειακή εξοικονόμηση. Όλες αυτές οι συνήθειες, είναι μικρά αλλά σημαντικά παραδείγματα προς μίμηση, που εμφυσούν με τον καλύτερο τρόπο στη νέα γενιά το γεγονός ότι ο πλανήτης μας αξίζει μόνο αγάπη και φροντίδα από εμάς.

Και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Allou! Fun Park αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

5. Γιατί στο Allou περνάμε όμορφες στιγμές ως οικογένεια

Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά όταν βλέπεις το παιδί σου να διασκεδάζει και να γελά με όλη του την ψυχή. Πώς να μην είσαι χαρούμενος όταν βρίσκεσαι σε ένα μέρος που δεν βλέπεις απλά τα παιδιά σου να παίζουν, αλλά ως γονιός συμμετέχεις σε αυτή την υπέροχη γιορτή ξενοιασιάς. Δεν χάνουμε ευκαιρία να ερχόμαστε στο Kidom για έναν ακόμα λόγο: Ξέρουμε πως χτίζουμε υπέροχες αναμνήσεις με τα παιδιά μας και είμαστε βέβαιοι και πως όταν μεγαλώσουν, ξεφυλλίζοντας νοερά τις καλύτερες αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων, θα μας λένε  συχνά με νοσταλγία “θυμάσαι που πηγαίναμε στο Kidom”;

Info

· Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr

· Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

· Ωράριο Λειτουργίας: καθημερινές 16:30-00:00 & ΣΚ 10:00 – 00:0

Μπες στο https://www.facebook.com/Kidomgr/ κάνε like, μάθε πρώτος όλα τα νέα του Kidom για εκδηλώσεις και νέα παιχνίδια και πάρε μέρος σε φανταστικούς διαγωνισμούς!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network