Αδερφή της Δώρας – το συγκινητικό γράμμα: “Μια ζωή με προστάτευες, ήσουν το στήριγμά μου”

Αδερφή της Δώρας - το συγκινητικό γράμμα: "Μια ζωή με προστάτευες, ήσουν το στήριγμά μου"

Την ώρα που συνεχίζεται η προανάκριση για την ολοκλήρωση της δικογραφίας για το έγκλημα στη Ρόδο, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του δράστη, η μικρή Έφη αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα για την μεγάλη της αδελφή και μέσω του ΑΝΤ1 να περιγράψει την Δώρα έτσι όπως πραγματικά ήταν: Ένα κορίτσι ελεύθερο, πάντα χαμογελαστό, η ψυχή της παρέας, που γέμιζε το δωμάτιο με νότες και τραγούδια…

Η Έφη Ζαχαριά, έγραψε στην αδερφή της λόγια αποχαιρετισμού.

“Μια ζωή ήμουν προσκολλημένη πάνω σου. Δεν υπήρχε στιγμή που να σε άφηνα μόνη σου. Όπου πήγαινες ήμουν από πίσω σου και γελούσες φωνάζοντας με “κολαούζο”. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω ένα ρούχο σου τσακωνόμασταν σαν αδερφές και εμείς. Θυμάμαι που σου έφτιαχνα τα μαλλιά κάθε φορά που ήθελες να πας κάπου. Αυτές οι πλεξούδες που τόσο πολύ σου άρεσαν..”, γράφει στο γράμμα της η αδερφή της άτυχης Ντόρας.

“Μια ζωή με προστάτευες, μου έδινες συμβουλές, ήσουν το στήριγμα μουΉσουν η μεγάλη μου αδερφή και αυτό τα λέει όλα. Ντόρα μου να ξέρεις ποτέ δε θα σου πω αντίο, θα υπάρχεις μέσα μου, σε κάθε βήμα μου. Ξέρω ότι θα με προστατεύεις για πάντα! Μια ζωή άλλωστε αυτό έκανες !”, γράφει ακόμα στο γράμμα της η αδερφή της Ντόρας.

Και συνεχίζει: “Σου είμαι ευγνώμων για ότι έκανες για εμένα. Όσους ανθρώπους και να έχω δίπλα μου, κανένας δεν μπορεί να καλύψει το κενό της απουσίας σου. Γιατί είσαι οικογένεια, η κολλητή μου,το σπίτι μου, η δύναμή μου!!”

Η Ντόρα της έλεγε πάντα: να μην φοβάται κανέναν, να είναι πάντα δυνατή και ελεύθερη. Αυτό έκανε και η ίδια : αυτό έκανε και στην τελευταία της σχέση, η οποία την εγκλώβισε ύπουλα και βίαια. Η μικρή Έφη όμως παλεύει να βρει το “γιατί” : αφού η Ντόρα μίλησε νωρίς, έφυγε εγκαίρως, γιατί κανείς δεν κατάφερε να την προστατέψει από τον δολοφόνο της…;

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network