Αποκάλυψη Λαμπρόπουλου: Τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή η Μαλένα όταν η Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς

Αποκάλυψη Λαμπρόπουλου: Τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή η Μαλένα όταν η Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς

Κατάθεση-φωτιά εντατικολόγου φέρνει στο φως το Mega, που “φωτίζει” τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή από αδιευκρίνιστα αίτια.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, γιατρός του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η Μαλένα ήταν τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν εκείνος που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, η οποία έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019, και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας κατέθησε πως όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο “Ελπίδα” έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει από τη στιγμή που τον ειδοποίησαν οι γιατροί. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά και εκτιμά πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο -όπως αναφέρει- είναι δείγμα της καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Δικηγόρος ιατροδικαστή της Μαλένας: “Δεν υπήρχε επικοινωνία Τσάκωνα με Πισπιρίγκου”

Παράλληλα, ο Διαμαντής Μπασαράς, δικηγόρος της ιατροδικαστή Χ. Τσάκωνα που ασχολήθηκε με την υπόθεση της Μαλένας, διευκρίνισε στο Live News πως δεν υπήρχε επικοινωνία της ιατροδικαστή με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υποχρεωμένος να παρέμβει δήλωσε ο δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα μετά τα νέα αποκαλυπτικά SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

“Πήρα πάνω στις ιστολογικές. Σήμερα θα τις δει. Είπε αν έχει νέα σήμερα θα με πάρει, αλλιώς θα με πάρει αυτή αύριο. Θα μου πει αυτή άτυπα την απάντηση. Της είπα να μην πει τίποτα στο νοσοκομείο μέχρι να βγει το πόρισμα και μου είπε OK”, γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μήνυμά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

“Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της κυρίας Τσάκωνα και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα θα προβώ σε νομικές ενέργειες κατά της κας Πισπιρίγκου και κατά οποιουδήποτε προσώπου που το διακινεί“, δήλωσε στο LIVE NEWS ο κ. Μπασαράς.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα ξεκάθαρο ψεύδος: “Δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κυρία Τσάκωνα δεν επικοινωνεί με κανένα ποτέ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα, θα προβούμε σε νομικές ενέργειες”.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network