Γλυκά Νερά | Αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας οι γονείς του Αναγνωστόπουλου…

αίτημα συνεπιμέλειας

Την απόφαση τους να μην έρθουν σε ρήξη με τους γονείς της Καρολάιν ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας στις 7 Οκτωβρίου, γνωστοποίησαν οι γονείς του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του καθομολογία δολοφόνου αποφάσισαν να αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας.

Οικογένεια Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου:

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της.»

Παρά τα όσα έχουν συμβεί, οι σχέσεις των δύο οικογενειών φαίνεται να είναι καλές και έχουν διαμορφωθεί σε ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει την ήρεμη και ισορροπημένη ανατροφή της μικρής Λυδίας. Η μητέρα της Καρολάιν έχει κάνει σαφές προς την οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το ενός έτους κοριτσάκι όποτε θέλουν. Για να βλέπουν μάλιστα πιο συχνά την εγγονή τους, οι γονείς του δράστη έχουν νοικιάσει σπίτι στην Αλόννησο, όπου και διαμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μήνα.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα δικαστική απόφαση, την προσωρινή επιμέλεια έχουν οι γονείς της Καρολάιν, που μεγαλώνουν τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο ενώ οι γονείς του 33χρονου μπορούν να την βλέπουν πέντε ημέρες το μήνα.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network