Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Βρέθηκε στη Νορβηγία το παιδί – Τον έβγαλαν με πλαστό διαβατήριο»

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Βρέθηκε στη Νορβηγία το παιδί – Τον έβγαλαν με πλαστό διαβατήριο»

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται το 6χρονο αγόρι για το οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του πατέρα, το αγόρι βρίσκεται στη Νορβηγία. Η συνήγορος, έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που επισήμως της ανακοίνωσε ότι το παιδί βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα.

Επαληθεύτηκαν έτσι οι εκτιμήσεις της μητέρας πως το παιδί το είχε αρπάξει ο πατέρας του, μαζί με έναν Ισλανδό θείο του, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 6 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα». Το email αυτό που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο Xαμόγελο του Παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση” δήλωσε στον ιστότοπο Newsit η κα Αδαμοπουλου, που εκπροσωπεί τον Νορβηγό πατέρα στην Ελλάδα.

Κατ πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο μέσο, ο 6χρονος βγήκε από την χώρα με πλαστό διαβατήριο, ταξιδεύοντας μέσω Δανίας στη Νορβηγία, με τον πατέρα και τον θείο του.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network