Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια και ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια και ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών να μείνει έγκυος, η Νίκι Γκάρλικ με τον σύζυγό της, Κέλσι καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί νωρίτερα μες στο μήνα – αλλά η ευτυχισμένη στιγμή ήρθε μόλις λίγες ώρες αφότου η Νίκι ανακάλυψε πως ήταν έγκυος.

Όπως διαβάζουμε στη lifo, η Νίκι έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Τσάρλι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 2 Φεβρουαρίου στο Northwestern Medicine Central DuPage Hospital του Ιλινόις. Ήταν η έκπληξη μιας ζωής, δεδομένου ότι οι δυο τους αντιμετώπισαν τεράστιες δυσκολίες από τότε που παντρεύτηκαν το 2014 και πίστευαν ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί.

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια και ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει

Αν και δεν το γνώριζαν, η Νίκι, που είναι δασκάλα, ήταν σχεδόν εννέα μηνών έγκυος όταν άρχισε να διαμαρτύρεται για πόνους στο στομάχι την προηγούμενη ημέρα με αποτέλεσμα να φύγει από το σχολείο νωρίτερα για να επισκεφτεί ένα τοπικό ιατρικό κέντρο.

Λίγο αργότερα εκείνο το απόγευμα, ενώ ο Κέλσι φρόντιζε τα δύο ανάδοχα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 4 και 6 ετών, έλαβε μια επείγουσα κλήση από τη Νίκι.

«Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Δεν θα το πιστέψεις. Είμαι έγκυος. Όχι απλώς έγκυος, αλλά 34 εβδομάδων”», λέει ο Κέλσι στο περιοδικό People- ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή τους και περίμεναν για πολλά χρόνια.

Ο Κέλσι, 33 ετών και η Νίκι, 34 ετών, γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο, αλλά άρχισαν να βγαίνουν χρόνια αργότερα, όταν Ο Κέλσι βρήκε το θάρρος να της στείλει μήνυμα μέσω Facebook. «Πήγαμε για καφέ την επόμενη μέρα. Μετά πήγαμε να δούμε ταινία. Και πριν το καταλάβουμε, απλώς δεν σταματήσαμε ποτέ να βλεπόμαστε».

Λίγο μετά τον γάμο, το ζευγάρι επισκέφτηκε ειδικούς και έκανε επίσης απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά τρία χρόνια αργότερα, δεν υπήρξε καμία αλλαγή οπότε αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Σύντομα βρήκαν δύο βιολογικά αδέρφια, τα οποία μπήκαν στην οικογένειά τους πριν από περίπου δύο χρόνια.

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια και ανακάλυψε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει

Κάπου εκεί αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη το όνειρο μιας εγκυμοσύνης, ειδικά εφόσον η τελευταία περίοδος της Νίκι ήταν πριν από δύο χρόνια. Και μετά ήρθε η επίσκεψη στο ιατρικό κέντρο.

«Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι», λέει ο Κέλσι για τη στιγμή που η Νίκι του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. «Και φυσικά, είναι το πρώτο μου νεογέννητο». «Θέλαμε και οι δύο οικογένεια», προσθέτει. «Δεν ήταν λάθος. Το θέλαμε από τότε που παντρευτήκαμε. Είναι απίστευτο που μας συνέβη».

Η ευτυχισμένη στιγμή αντικαταστάθηκε γρήγορα από φόβο όταν η Νίκι έφτασε στο ιατρικό κέντρο. Εκεί, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έπασχε από προεκλαμψία και η αρτηριακή της πίεση ήταν υψηλή. Αν και αρχικά σχεδίαζαν να γεννήσει φυσικά, τελικά προχώρησαν σε καισαρική τομή επειδή φοβήθηκαν μην πάθει εγκεφαλικό και πεθάνει το βρέφος.

«Θυμάμαι απλώς να κλαίω ασταμάτητα», λέει ο Κέλσι. «Δεν ήξερα αν θα ζήσει… Έλεγα απλώς, «σε παρακαλώ, Θεέ μου, άφησε τη γυναίκα μου να ζήσει. Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς αυτήν”».

Ο τοκετός στέφθηκε με επιτυχία. «Ένα μωρό θαύμα που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε», λέει ο Kelsie για τον Τσάρλι, που γεννήθηκε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ανακαλύψαμε την εγκυμοσύνη και αποκτήσαμε παιδί μέσα σε 10 ώρες. Είναι εξωπραγματικό».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network