Διαγωνισμός MustelaBabiesWin: Επιστρέφει και χαρίζει ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο αξίας €1.000 & πολλά ακόμα μεγάλα δώρα!

Διαγωνισμός MustelaBabiesWin: Επιστρέφει και χαρίζει ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο αξίας €1.000 & πολλά ακόμα μεγάλα δώρα!

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός MustelaBabiesWin χαρίζει για ακόμη μία φορά ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο Casababy αξίας €1.000, αλλά και πολλά ακόμα πλούσια δώρα Mustela® & CYBEX®!

Για δεύτερη συνεχομένη φορά μέσα σε ένα χρόνο, η Mustela®, που δεν σταματά να πρωτοτυπεί, επιστρέφει με τον Μεγάλο Διαγωνισμό MustelaBabiesWin, για να χαρίσει ένα ακόμη βρεφικό/παιδικό δωμάτιο αξίας €1.000, καθώς και πολλά ακόμα πλούσια και φανταστικά δώρα, όπως ένα κάθισμα αυτοκινήτου, ένα παιδικό καρότσι και φυσικά κορυφαία προϊόντα Mustela® .

Από 1 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2023, όλοι οι συμμετέχοντες του μεγάλου διαγωνισμού MustelaBabiesWin μπορούν να αναζητήσουν στα συνεργαζόμενα φαρμακεία, ηλεκτρονικά φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης, μία από τις ειδικές συσκευασίες Mustela®, με την αντίστοιχη, ειδική σήμανση και να βρουν μέσα στο κουτί το κουπόνι συμμετοχής με τον μοναδικό κωδικό. Στην συνέχεια, αφού επισκεφτούν το ειδικό microsite www.mustelababieswin.gr και καταχωρήσουν τον κωδικό στην ειδική φόρμα συμμετοχής, θα μπορούν:

• Να δουν άμεσα αν κέρδισαν, με τον ειδικό μηχανισμό Instant Win, κορυφαία προϊόντα Mustela® αξίας άνω των 50€ για την καθημερινή φροντίδα του μωρού και του παιδιού.

• Να λάβουν αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού, για τα 3 μεγάλα ΔΩΡΑ: έπιπλα για τη διαμόρφωση του βρεφικού/παιδικού δωματίου, συνολικής αξίας €1.000, από τη μεγάλη συλλογή της εταιρίας Casababy, Καρότσι Balios S 2-in-1, κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι 4 ετών (έως 22 κιλά) και Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas S-FIX, ιδανικό από 9 μηνών μέχρι 12 ετών (9 – 36 κιλά), από την εταιρία βρεφικών/παιδικών ειδών CYBEX®.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τα δώρα αλλά και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ: www.mustelababieswin.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network