Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ στις 12 για κατάθεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ στις 12 για κατάθεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ θα μεταβεί η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της, Ρούλας.

Πλέον, η πολύκροτη αυτή υπόθεση περνάει στην τελική της φάση. Το πόρισμα Καρακούκη-Καλογρηά επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Αυτό είναι το πόρισμα για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Σημεία από το πόρισμα για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, Το πόρισμα δείχνει ότι οι θάνατοι των δύο μικρών κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτίων θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής: νεκροψιακά / παθολογοανατομικά / φωτογραφικά ευρήματα».

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας: «Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεία, κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών».

Για την Ίριδα, η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει: «Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες, στοματικού βλεννογόνου / άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχου του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Θάνατος Ίριδας και Μαλένας: Κατέθετε επί πέντε ώρες η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου
Για περίπου πέντε ώρες έδινε κατάθεση στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, ενώ για κατάθεση κλήθηκε και ο πατέρας της, Ανδρέας Πισπιρίγκος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κλήθηκε να απαντήσει σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων των ανδρών του Ανθρωποκτονιών. Ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με τις σχέσεις της κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή της γνωριμίας τους έως τώρα.

Η Ελένη Λεγάτου έφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαγιάς για το σπίτι της με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να κληθεί τις επόμενες ημέρες στην Εισαγγελία η Ρούλα Πισπιρίγκου, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της. Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, το πόρισμα θα διαβιβαστεί στον ανακριτή που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει επιπλέον διώξεις κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ή και άλλων προσώπων που εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στην υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτούς που θα καταθέσουν είναι και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network