Ένας μαγευτικός παιδότοπος και χώρος θηλασμού για τους μικρούς ασθενείς του ΠΑΓΝΗ

Ένας μαγευτικός παιδότοπος και χώρος θηλασμού για τους μικρούς ασθενείς του ΠΑΓΝΗ

Άλλος ένας παιδότοπος και χώρος θηλασμού, δωρεά από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Φιόγκος Αγάπης, είναι πλέον στις υπηρεσίες της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με σκοπό να κάνει τη παραμονή των παιδιών στη κλινική ευχάριστη, μέχρι την αποθεραπεία τους.

Μια δωρεά που λόγω συνθηκών καθυστέρησε να δοθεί στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη κλινική, παρόλα αυτά όμως με απαράμιλλο το αίσθημα της ευθύνης και της υπόσχεσης προς αυτά, οι άνθρωποι του Σωματείου κατάφεραν  να καλύψουν την ανάγκη δημιουργίας του χώρου αυτού στη Παιδιατρική Κλινική, διαμορφώνοντας ένα πραγματικό παιδότοπο που τα παιδιά, οι γονείς αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα απολαμβάνουν.

Όπως αναφέρεται επίσης σε σχετική ανακοίνωση από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Φιόγκος: «Ένας χώρος γεμάτος χρώματα, φως, παιχνίδια, πολλή αγάπη και θετική ενέργεια από όλα τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν να ολοκληρωθεί το έργο. Ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ όσους συνετέλεσαν στη προσπάθεια αυτή εθελοντικά και όλοι μαζί λίθο προς λίθο φτάσαμε σήμερα να παραδίδουμε άλλη μια δωρεά για τους μικρούς μας ήρωες. Υπόσχεση μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε κάθε ανάγκη που θα κάνει το κόσμο μας πιο όμορφο, δίνοντας ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι είμαστε μια κοινωνία που είναι παραγωγική ακόμα και  στα δύσκολα. Διατηρώντας στην κορφή της πυραμίδας την υγεία των παιδιών μας, ψυχική και σωματική!!!».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network