Ένας παιδίατρος και μπαμπάς 4 παιδιών εξηγεί πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κοιμούνται όσο πρέπει

Ένας παιδίατρος και μπαμπάς 4 παιδιών εξηγεί πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κοιμούνται όσο πρέπει

Ο Ross Newman είναι παιδίατρος και μπαμπάς 4 παιδιών, ηλικιών 5, 8,10 και 13, που μοιράζεται βίντεο στο TikTok δίνοντας μικρές συμβουλές στους γονείς. Όπως είπε σε ένα πρόσφατο βίντεό του, πολλοί γονείς τον ρωτούν τι ώρα βάζει τα παιδιά του για ύπνο, και η απάντησή του μάλλον θα αγχώσει τους περισσότερους γονείς. “Πολύ νωρίτερα από ό,τι θα περιμένατε”, είπε.

“Το 30 με 50% των παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο κοινούνται πολύ λιγότερο από όσο θα έπρεπε” λέει και προσθέτει πως παρά το γεγονός ότι τα παιδιά του έχουν διαφορετικές ηλικίες- άρα και ανάγκες- κοινούνται όλα στις 7.30!

“Τα παιδιά ηλικιών 5 με 12 χρειάζονται 10 με 12 ώρες ύπνου κάθε βράδυ” λέει, οπότε εάν το παιδί ξυπνάει στις 7 ή στις 7.30 για το σχολείο θα πρέπει να έχει κοιμηθεί νωρίς το προηγούμενο βράδυ.

Οι συμβουλές που δίνει στους γονείς για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να κοιμηθούν όσο χρειάζονται είναι να διατηρούν μια ρουτίνα κάθε βράδυ που θα ακολουθούν όλοι, να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να είναι δραστήρια μέσα στην ημέρα αλλά και να κλείνουν όλες τις οθόνες τουλάχιστον μία ώρα πριν τον ύπνο.

Δες το βίντεο που μοιράστηκε:

@dr_rossome Tips for helping kids sleep 1. Keep to a regular daily routine. 2. Be active during the day. 3. Turn off all screens at least 1 hour before bedtime 4. Create a sleep-supportive and safe bedroom and home environment. 5. Avoid overscheduling. For more see https://www.healthychildren.org/English/healthy-living/sleep/Pages/healthy-sleep-habits-how-many-hours-does-your-child-need.aspx #sleep #kids #pediatrics #fyp #momtok #parentsoftiktok #pediatriciansoftiktok ♬ original sound – DR_ROSSOME

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network