Ευτυχισμένη μαμά η Χριστίνα Κοντοβά | Η μικρή Ada πήγε πρώτη ημέρα στο σχολείο

Ευτυχισμένη μαμά η Χριστίνα Κοντοβά | Η μικρή Ada πήγε πρώτη ημέρα στο σχολείο

Μια από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής της ζωής διανύει η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς εδώ και μερικούς μήνες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada. Η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της στην Αθήνα πια, όπου και έχει επιστρέψει μετά από δύο σχεδόν χρόνια που χρειάστηκε να παραμείνει στην Ουγκάντα.

Το πανέμορφο κοριτσάκι από την Καμπάλα είναι εξίσου ξετρελαμένο και δεν σταματά να εξερευνά και να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τη μητέρα της.

Αφού λοιπόν πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί στην Αθήνα και πραγματοποίησαν και την πρώτη τους εξόρμηση για το 2022, είναι αμφότερες έτοιμες για να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αυτή περιλαμβάνει και μια ακόμη νέα αρχή για τη μικρή Ada, που πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο. Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου λοιπόν, η μικρή μαθήτρια πήρε τη σχολική της τσάντα και πήγε για το πρώτο της μάθημα, με τη Χριστίνα Κοντοβά να εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή της μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

“Καλή μας αρχή”, έγραψε στα stories της.

Χριστίνα Κοντοβά

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network