Γλυκά νερά – Οι δυο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη επικοινωνία

Γλυκά νερά - Οι δυο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη επικοινωνία

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει στην Αλόννησο, στην αγκαλιά των γονιών της Καρολάιν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδωσε την προσωρινή επιμέλεια.

Η οικογένεια προσπαθεί να συνέλθει μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, και να προσφέρει στο κορίτσι το ασφαλές περιβάλλον που χρειάζεται.

Στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ΄ομολογία γυναικοκτόνου προκειμένου να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία. Ο χρόνος που δικαιούνται να είναι με το παιδί είναι πέντε μέρες στο τέλος κάθε μήνα.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση της με την μικρή Λυδία αλλά και με τους γονείς της Καρολάιν.

Η δήλωση της μητέρας του καθ΄ομολογίαν δράστη

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι “όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια”.

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network