Η 9χρονη Τζωρτζίνα θα έπαιρνε εξιτήριο, αλλά η μητέρα ζητούσε παράταση νοσηλείας…

Η 9χρονη Τζωρτζίνα θα έπαιρνε εξιτήριο, αλλά η μητέρα ζητούσε παράταση νοσηλείας...

Μια νέα μαρτυρία για τη συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια από την Πάτρα φέρνει στη δημοσιότητα η Καθημερινή και αφορά το πώς αντιμετώπισε η Ρούλα Πισπιρίγκου την εκτίμηση των γιατρών ότι η Τζωρτζίνα θα έπρεπε να πάρει εξιτήριο τον Απρίλιο του 2021 από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας οι θεράποντες ιατροί είπαν στη μητέρα της Τζωρτζίνας ότι η 9χρονη θα έπαιρνε εξιτήριο με την Ρούλα Πισπιρίγκου να αντιδρά έντονα ζητώντας ουσιαστικά την παράταση της νοσηλείας του παιδιού της.

Τελικά το κορίτσι, λόγω και κάποιων ενοχλήσεων στην κοιλιά, παρέμεινε για νοσηλεία στο Καραμανδάνειο με τους γιατρούς να τοποθετούν προληπτικά monitor για να παρακολουθούν τη λειτουργία της καρδιάς της ενώ της χορήγησαν και οξυγόνο.

Η δεύτερη μαρτυρία για όσα συνέβησαν στο Καραμανδάνειο αναφέρεται στο διάστημα κατά το οποίο οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι το κορίτσι ήταν καλά στην υγεία του και η μητέρα ενημέρωσε γιατρούς και νοσηλεύτριες ότι «κάτι συμβαίνει στην Τζωρτζίνα».

Πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία κατά την οποία οι γιατροί έδωσαν μάχη για 45 λεπτά προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή τη Τζωρτζίνα με την ιατρική πηγή να αναφέρει ότι «πρέπει να ήταν νεκρή για περίπου 5 λεπτά πριν την βρουν οι γιατροί. Γιατί διαφορετικά η ανάνηψή της δεν θα ήταν τόσο δύσκολη».

Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο όπου παρέμεινε για 1,5 μήνα ενώ δεν χρειάστηκε να της γίνει καρδιοτόνωση. Το περίεργο στο διάστημα νοσηλείας στο Ρίο ήταν ότι μόλις η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο επανήλθαν οι αρρυθμίες και τα περιστατικά βραδυκαρδίας.

Θέμα ημερών οι συλλήψεις (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η υπόθεση της Πάτρας οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς δεν αποκλείεται έως και την Τετάρτη να έχουν γίνει συλλήψεις. H αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο.

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας να οφείλεται σε αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές ταιριάζουν και ποσοτικά με τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί» η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network