Η φωτογραφία των δύο χήρων πιγκουίνων που αγκαλιάζονται: «Ο πόνος τους έφερε μαζί»

Πιγκουίνοι

O φωτογράφος Tobias Baumgaertner μοιράστηκε πρόσφατα ένα τρυφερό πλάνο δύο χήρων πιγκουίνων που αγκαλιασμένοι κοιτούν τον ορίζοντα και συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για ρομαντισμό, οι πιγκουίνοι κερδίζουν με διαφορά όλα τα υπόλοιπα μέλη στο βασίλειο των ζώων. Για του λόγου το αληθές, ο Αυστραλός φωτογράφος Tobias Baumgaertner μοιράστηκε πρόσφατα ένα συγκινητικό πλάνο δύο χήρων πιγκουίνων που κοιτούν πάνω από τον ορίζοντα της Μελβούρνης.

Ο φωτογράφος τράβηξε το στιγμιότυπο δύο πιγκουίνων που αγκαλιάστηκαν και παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο ενώ κοιτούσαν τον ορίζοντα. Μάλιστα, ο ο Tobias μοιράστηκε στο Instagram όλη την ιστορία πίσω από αυτή την τρυφερή εικόνα.

«Πέρασα 3 νύχτες σε αυτήν την αποικία πιγκουίνων έως ότου μπόρεσα να βρω αυτήν την εικόνα. Οι μικροί πιγκουίνοι κινούνται συνεχώς, τρίβοντας ο ένας στην πλάτη του άλλου και καθαρίζοντας ο ένας τον άλλο. Ήταν πολύ δύσκολο λοιπόν να τραβήξω ένα πλάνο. Αλλά τα κατάφερα να είμαι τυχερός και να αιχμαλωτίσω αυτή τη σπάνια στιγμή. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την στιγμή όσο και εγώ», είπε ο φωτογράφος.

Οι εθελοντές που φροντίζουν τους πιγκουίνους ενημέρωσαν τον Tobias ότι οι συγκεκριμένοι πιγκουίνοι δημιούργησαν αυτήν τη φιλία αφού έχασαν τους συντρόφους τους και τώρα συναντιούνται τακτικά για να παρηγορούν ο ένας τον άλλον.

«Ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι δύο πιγκουίνοι φρόντιζαν ο ένας τον άλλο ξεχώριζε από ολόκληρη την αποικία. Ενώ όλοι οι άλλοι πιγκουίνοι κοιμόντουσαν ή έτρεχαν τριγύρω, αυτοί οι δύο φαινόταν να στέκονται εκεί και να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο που ήταν μαζί, κρατώντας ο ένας τον άλλον. Ο πόνος τους έφερε μαζί. Υποθέτω ότι μερικές φορές βρίσκεις αγάπη όταν την περιμένεις. Είναι προνόμιο να αγαπάς πραγματικά κάποιον, και είναι παράδεισος όταν σε αγαπά κι αυτός», ανέφερε επίσης ο φωτογράφος.

Δες τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/B-LLuW0q2mH

womantoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network