“Η μαμά μου είναι στη φυλακή. Δεν έχω πουθενά να ζήσω. Κανείς δεν με θέλει”

"Η μαμά μου είναι στη φυλακή. Δεν έχω πουθενά να ζήσω. Κανείς δεν με θέλει"

Aυτή την εβδομάδα, το «Ηumans of New Υοrk», η διάσημη για τις συγκλονιστικές και ρεαλιστικές εξομολογήσεις ανθρώπων σελίδα, άφησε τη Νέα Υόρκη και ταξίδεψε στην Αίγυπτο καθώς επιχειρεί να αφηγηθεί ιστορίες από όλο τον κόσμο. Χθες έκανε χιλιάδες ανθρώπους να συγκινηθούν και να δακρύσουν με την ιστορία ενός μικρού παιδιού που ζει στο δρόμο.

«Η μαμά μου είναι στη φυλακή. Τη βλέπω κάθε δεκαπέντε μέρες. Τα αδέλφια μου με πηγαίνουν να την επισκεφθώ, αλλά στη συνέχεια με αφήνουν όταν τελειώσει. Η γιαγιά μου δεν με θέλει. Ο θείος μου με χτυπάει. Δεν έχω πουθενά να ζήσω. Το μόνο πρόσωπο που έχω στη ζωή μου είναι η μαμά μου. Κάθε φορά που την επισκέπτομαι, με ρωτάει αν μένω με συγγενείς και της λέω: “Μαμά, κανείς δεν με θέλει. Δεν έχω κανέναν”. Κοιμάμαι στον δρόμο. Δεν μπορώ να πάω στο σχολείο. Απλώς βγαίνω έξω με τα μεγαλύτερα παιδιά. Μερικές φορές πλένουμε αυτοκίνητα για χρήματα. Την περασμένη εβδομάδα πλένοντας ένα αυτοκίνητο ενός άνδρα εκείνος μου αγόρασε ρούχα και φαγητό. Μου είπε ότι θα μπορούσα να κοιμηθώ στο σπίτι του. Έτσι ίσως αρχίσω να πηγαίνω εκεί».

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις ήταν δεκάδες χιλιάδες και η σελίδα εξηγεί περαιτέρω τι συνέβη στη συνάντηση αυτή:   «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρχε μια ομάδα εφήβων που τον φώναζαν συνέχεια να πάει μαζί τους. Τα παιδιά είχαν ξεκάθαρα πάρει ναρκωτικά. Ο μεταφραστής προσπάθησε να τον μεταπείσει να μείνει μαζί μας για ένα γεύμα, αλλά αρνήθηκε και έφυγε τρέχοντας. Τα αναφέρουμε αυτά γιατί εμείς δεν μπορέσαμε να τον βοηθήσουμε ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να το κάνετε».

"Η μαμά μου είναι στη φυλακή. Δεν έχω πουθενά να ζήσω. Κανείς δεν με θέλει"

lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network